Hahnemann-veckan / World Homeopathy Awareness Week

Nu har vi klivit in i Hahnemann-veckan, ett spännande initiativ av Svenska Homeopaters Riksförbund. Under hela vecka 15 (9-15 april) så kommer homeopater runt om i landet befinna sig på stationer och torg för att dela ut äpplen och information om homeopati. Detta är ett sätt att öka medvetenheten och vetskapen om homeopati och hur behandlingsformen fungerar.

Hahnemann-veckan grundar sig på World Homeopathy Awareness Week, som firar födelsen av Samuel Hahnemann, en tysk läkare som erkändes som fadern till homeopati. Veckan inspirerar internationellt till en mängd olika offentliga evenemang. Utbildning, föreläsningar och informationsutdelning som tillhandahålls och delas i över 40 länder är ett smakprov på vad som finns att hämta denna vecka!

Översätt »