De 12 homeopatiska cellsalterna

Wilhelm Schüssler (1821-1898) var medicindoktor, homeopat och naturvetenskapsman med inriktning fysiologi, kemi och fysik. Det var Dr. Shüssler som lade grunden till de 12 biokemiska cellsalternas funktion och användning. Benämningarna cellsalter, vävnadssalter och Shüsslersalter syftar till samma sak.

Nr 1: Calcium Fluoratum
Nr 2: Calcium Phosphoricum
Nr 3: Calcium Sulfuricum
Nr 4: Ferrum Phosphoricum
Nr 5: Kalium Chloratum
Nr 6: Kalium Phosphoricum
Nr 7: Kalium Sulfuricum
Nr 8: Magnesium Phosphoricum
Nr 9: Natrium Chloratum
Nr 10: Natrium Phosphoricum
Nr 11: Natrium Sulfuricum
Nr 12: Silicea 

I boken Handbok om Biokemiska Vävnadssalter så kan du lära dig mer och fördjupa dina kunskaper om alla de tolv Schüsslersalterna. Det är en introduktion till cellterapin och den praktiska användningen av de tolv vävnadssalterna i överensstämmelse med det biokemiska systemet enligt doktor W. H. Schüssler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt »