• Alltid fri frakt!

 • Skickas inom 1-3 vardagar

 • Svensk tillverkare sedan 1945

 • Godkänd av läkemedelsverket

Din varukorg är tom

  Ion Silver

  Humiforte Plus

  120 kaps

  5.0 - Recensioner (0)

  Humiforte Plus+ från Ion Silver är ett kosttillskott som innehåller Humus- & Fulvosyra, dessa är fulla med naturligt förekommande mineraler, mikronäringsämnen och spårämnen. Kosttillskottet Innehåller även C-vitamin från det c-vitaminrika bäret Acerola.

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Från Ion Silver

  Med humus-/fulvosyra och acerola

  • Humiforte Plus+ från Ion Silver är ett kosttillskott som innehåller Humus- & Fulvosyra, dessa är fulla med naturligt förekommande mineraler, mikronäringsämnen och spårämnen. Kosttillskottet Innehåller även C-vitamin från det c-vitaminrika bäret Acerola. Humiforte Plus+ bidrar till immunsystemets normala funktion eftersom produkten också innehåller Järn, Koppar, Selen och Zink. Zink och Jod bidrar till normal kognitiv funktion medan Mangan och Zink bidrar till ett bättre oxidativt stresskydd.

   Kosttillskottet bygger på de effekter som Humus- och Fulvosyra har på kroppens olika biokemiska funktioner. Humusämnen uppstår i många processer i mark och vattendrag: t.ex i jordvittring, växtnäring, pH-buffring, spårämnenas rörlighet och toxicitet, biotillgänglighet, nedbrytning och transport av hydrofoba organiska kemikalier, bildning av
   desinfektionsbiprodukter vid vattenrening samt heterotrof produktion i vattenbaserade ekosystem och som följd har humusämnen fått stor uppmärksamhet från forskare inom en rad olika områden.

   Humus- och Fulvosyra: ”Naturen levererar alla typer av näringsämnen för att vi ska kunna leva”

   Humus – naturlig detox

   Humus bidrar till en sund matsmältningsfunktion och hjälper kroppens naturliga förmåga att avgifta skadliga föreningar. Vår kost är ofta näringsfattig och kan vara full av ohälsosamma kemikalier och tillsatser. Humusmineralerna hjälper till att näringsberika ditt system medan de stöttar det naturliga avlägsnandet av dessa kemikalier samtidigt som det stärker en hälsosam immunfunktion och tillför prebiotika för en hälsosam tarm.

   Fulvo – stödjer funktioner som möjliggör naturlig läkning
   Fulvo har stor betydelse för de reaktioner som den möjliggör genom hela kroppen, syran väcker cellerna genom att transportera en högre mängd näringsämnen direkt i dem, vilket ger ny cellulär energi och kroppen får hjälp för att balansera alla naturliga funktioner. Det bidrar i sin tur till elasticitet och ökar ditt naturliga försvar för att upprätthålla optimal hälsa. Fulvo beskrivs ofta som ”adaptiv” för att behålla kroppens läkande förmåga då genom att främja cellens naturliga energi

   Se hela vårt sortiment från Ion Silver här!


   Dosering:
   2-4 kapslar per dag, helst på fastande mage.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Torv, kaliumklorid, kiselsyragel, natriumborat, ammoniummolybdat, kaliumklorid, zinksulfat, järnsulfat, acerolakörsbär torrextrakt (naturligt C-vitamin), vegetabiliska kapslar (majsstärkelse)

   Förvaring: Förvaras torrt, ej i direkt solljus och oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda