Din varukorg är tom

HÄLSOKOST VID FÖRKYLNING & INFLUENSA

HUR DU BOOSTAR IMMUNFÖRSVARET

Att investera i rätt näring för ditt immunförsvar är en investering i ditt välmående, fysiska & mentala hälsa – och skyddar dig mot sjukdomar, virus & bakterier på längre sikt.

TA HAND OM DITT IMMUNFÖRSVAR!

Immunförsvaret är kroppens eget försvar mot virus, bakterier och främmande celler eller partiklar. Om inte vårt immunförsvar fungerar ordentligt så kan kroppen snabbt angripas av bakterier, virus och andra främmande organismer. Tar vi hand om vårt immunförsvar håller sig kroppen frisk och kry, och det blir samtidigt svårare att drabbas av allvarliga infektioner.

Det är därför otroligt viktigt att vi tar hand om immunförsvaret. Det finns kosttillskott som boostar, men tänk på att kosttillskott inte kan ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

VANLIGA SYMPTOM VID INFLUENSA & FÖRKYLNING

Om du dragit på dig en förkylning har du oftast symptom som rinnande snuva eller nästäppa, ofta i kombination med hosta, nysningar och halsen kan göra ont. Ett förkylningsvirus påverkar näsa, hals och svalg och sprids lättare i kallt och fuktigt väder.

Symptom på influensa är ofta hög feber med huvudvärk och du känner dig trött och frusen. Vanligt är också att känna halsont, hosta och ha ont i muskler/leder men en influensa kan även vara mildare och mer likna en förkylning.

FÖREBYGG MED CAREME KOSTTILLSKOTT

TILLSKOTT FÖR DIN IMMUNHÄLSA

CAREME

CareMe är speciellt framtaget för att stödja immunförsvaret med vitaminer och mineraler med stöd av modern forskning med fokus på effekt och hög biotillgänglighet.

 

 

 

IMMUNFÖRSVARSHÖJANDE KOSTTILLSKOTT

FÖRSTA HJÄLPEN-TIPS!

TIPS! För att stärka immunförsvaret

Det finns mycket kan du göra själv för att ta hand om immunförsvaret. Se till att få tillräckligt med sömn, ät en nyttig och varierad kost och slarva inte med vardagsmotionen!

Naturens läkande krafter

Vi tror på naturens läkande kraft och dess aktiva naturliga ingredienser. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda lättupptagliga produkter med högsta möjliga renhet utan onödiga tillsatser.

Kramar åt alla!

Visste du att kramar har flera positiva effekter på hälsan? Hormonet oxytocin frigörs när vi kramas vilket är bra för immunförsvaret och av närheten utsöndras även lyckoämnena serotonin, dopamin och endorfiner!

GÖR DET LÄTTARE ATT ANDAS

VARM DRYCK MED HONUNG LINDRAR HALSONT & HOSTA

FLER TIPS VID HOSTA & HALSONT