Din varukorg är tom

  A. Vogel

  Bioforce Creme

  35 g

  4.7 (6) - Recensioner (0)

  Bioforce Creme från A. Vogel innehåller en unik kombination av örter och naturliga oljor. En fet kräm som skyddar huden både vid blåst och kyla, passar därför perfekt vid vinter- och vattensport. Denna fylliga kräm ger huden näring och passar den som har mycket torr, narig och som ibland har fjällande hud.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Mjukgör och skyddar

  Med lanolin

  Fet kräm

  • Bioforce Creme från A. Vogel innehåller en unik kombination av örter och naturliga oljor. En fet kräm som skyddar huden både vid blåst och kyla, passar därför perfekt vid vinter- och vattensport. Denna fylliga kräm ger huden näring och passar den som har mycket torr, narig och som ibland har fjällande hud. Bioforce Creme innehåller förska örter som bland annat johannesört, kryddsalvia, slåttergubbe och ringblomma.

   Du kan också använda Bioforce Creme på spruckna och torra läppar eller andra utsatta hudpartier som till exempel torra fötter och spruckna hälar.

   Krämen rekommenderas även efter rakning för att lugna irriterad hud om man skulle ha skurit sig.

   Alfred Vogel byggde sina produkter på en sammansättning av växter som hade skilda egenskaper men som ibland också liknade varandra. Sol, salt och kyla påverkar huden och när Vogel var ute på långa vandringar eller skidturer i alplandskapet använde han till exempel Bioforce crémen. Ska du ut i kyla eller blåst, smörj in ansiktet med Bioforce-cremen kvällen innan och låt den absorberas under natten. Tvätta dig inte på morgonen utan lägg på ett till lager creme innan du beger dig ut.

   Alfred Vogel trodde på vikten av att behålla växtens naturliga balans. Han var övertygad om att alla komponenter i plantan var viktiga. Även de mindre beståndsdelarna bedömdes vara lika viktiga för helheten som de huvudsakligen så kallade aktiva ämnena. Tron på vikten av alla komponenter i varje planta är grunden för holistisk standardisering. Extraheringen av de nyskördade örterna sker inom 24 timmar med varsamhet om naturen. Än i dag framställs alla produkter efter Alfred Vogels filosofi och principer. Modern forskning kan också bekräfta att det Vogel visste faktiskt är sant.

   Som med alla produkter som innehåller örter kan det vara lämpligt att testa på ett litet område av huden först så att huden inte reagerar negativt.

  • Ingredienser: Lanolin, Aqua (Vatten), Hypericym Perforatum (Johannesört) Oil, Helianthus Annuus (Solros) Seed Oil, Cera Alba (Bivax), Calendula Officinalis (Ringblomma) Extract, Salvia Officinalis (Kryddsalvia) Extract, Sanicula Europaea (Sårläka) Extract, Arnica Montana (Slåttergubbe) Extract, Lecithin, Alcohol, Hamamelis Virginiana (Trollhassel) Extract, Parfum (Fragrance), Linalool, Citronellol.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda