Din varukorg är tom

  A. Vogel

  Molkosan 200 ml

  200 ml

  4.9 (7) - Recensioner (2)

  En uppfriskande vassledryck som framställs av naturlig, mjölksyrad och koncentrerad ostvassla. Molkosan 200 ml från A. Vogel är en uppfriskande vassledryck som framställs av naturlig, mjölksyrad och koncentrerad ostvassla.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Fermenterad dryck

  Näringsrik

  Naturlig

  • Molkosan 200 ml från A. Vogel är en uppfriskande vassledryck som framställs av naturlig, mjölksyrad och koncentrerad ostvassla.

   I matlagningen används Molkosan som en utmärkt, näringsrik smaksättare istället för vinäger och ättika i sallader och andra maträtter. Då ostvasslan jäses med utvalda bakteriekulturer innehåller Molkosan rikligt med naturlig L (+) mjölksyra.

   Bioforce AG i Schweiz är en av världens största tillverkare av naturläkemedel och kosttillskott. Företaget grundades 1963 av Alfred Vogel och dag finns de i mer än 30 länder. Verksamheten är baserad på Alfred Vogels idéer, filosofi och på de folkmedicinska traditioner som han ägnat sitt liv åt att studera och utveckla till moderna naturläkemedel. Bioforce garanterar dig full kontroll från frö till färdig produkt.


   Dosering: Blanda 1 tsk - 1 msk Molkosan i ett glas vatten, mineralvatten eller juice. i matlagningen: istället för vinäger i sallader och annan matlagning.

   Finns även i 500 ml!

  • Ingredienser: Fermenterat (MJÖLKsyrajäst) VASSLEkoncentrat rikt på naturlig L(+) MJÖLKsyra, antioxidant kaliumcitrat, naturlig smaksättning.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per 100 ml
   Energi:
   20 kcal
   Fett:
   < 0,50 g
   – varav mättat fett:
   < 0,50 g
   Kolhydrat:
   < 0,50 g
   – varav sockerarter:
   < 0,50 g
   Salt:
   0,40 g
   Protein:
   < 0,50 g
  • Laila H

   Recensiondatum: 2021-06-30

   Jag mår bra av att dricka den

   Paula D

   Recensiondatum: 2021-05-11

   Mår bättre med basisk

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda