Din varukorg är tom

  A. Vogel

  Salvia

  120 tabl

  Salvia från A. Vogel innehåller extrakt av salvia och är ett kosttillskott mot svettningar och värmevallningar. Värmevallningar och nattliga svettningar är två av många kroppsliga reaktioner när halten av östrogen sjunker i kvinnokroppen i anslutning till klimakteriet.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  extrakt av salvia

  för klimakteriet

  vallningar & svettningar

  • Salvia från A. Vogel innehåller extrakt av salvia och är ett kosttillskott mot svettningar och värmevallningar. Värmevallningar och nattliga svettningar är två av många kroppsliga reaktioner när halten av östrogen sjunker i kvinnokroppen i anslutning till klimakteriet. Besvären kommer ofta smygande och stegras gradvis och kan under flera år inverka menligt på livskvaliteten hos den stora grupp kvinnor som drabbas.

   Salvia är en flerårig kryddväxt med rundade, silvrigt ludna blad. Det är en av våra äldsta medicinalväxter och var vanlig i Sverige redan under medeltiden. Namnet salvia betyder "göra frisk" eller "bota" och har historiskt tillskrivits en rad hälsobringande egenskaper.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), extrakt av salvia (Salvia officinalis), hydrogenerad bomullsfröolja, stabiliseringsmedel (sacharosextrakt av laurinsyra).

   Varje tablett innehåller 15 mg salviaextrakt.

   Förvaring: Förvaras vid högst 25 °C. Förvaras utom syn- och räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda