Din varukorg är tom

  Svenska Örtmedicinska Institutet

  Adapt Anti-Stress

  500 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Adapt Anti-stress från Svenska Örtmedicinska Institutet är ett flytande kosttillskott med antistress-effekt som hjälper dig ha en normal psykisk funktion.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med adaptogener

  Kliniskt dokumenterad

  Anti-stress effekt

  • Adapt Anti-stress från Svenska Örtmedicinska Institutet är ett flytande kosttillskott med antistress-effekt som hjälper dig ha en normal psykisk funktion. För dig som känner dig påverkad av stress på dagen eller behöver hjälp med att varva ner på kvällen. För känslomässig balans som gör det lättare att minska vardagsstressen, att varva ner och förbättra sömnkvaliteten.

   Adapt Anti-stress är ett naturligt kosttillskott med örter och medicinalväxter i kombination med vitaminer och mineraler bästa möjliga antistresseffekt. Den innehåller speciellt utvecklade extrakt av bland annat withania ashwaganda, kamomill (NIH-3 extrakt) och de adaptogenrika växterna rysk rot, rosenrot och schisandra vilka hjälper kroppens naturliga försvar mot stress. Genom klinisk forskning har sammansättningen mellan växter och mikronäringsämnen optimerats för att ge så bra effekt som möjligt.

   Stress och dålig sömn bland de absolut vanligaste problemen i dagens samhälle. Stress höjer hormonet kortisol i kroppen och tillfälligt höga kortisolnivåer är naturligt hos människan eftersom det förbereder oss för flykt eller anfall (vilket var avgörande för vår överlevnad under evolutionens gång). Dock är långvarigt förhöjt kortisol skadligt för oss och kan leda till t ex utmattningssymptom och i värsta fall utbrändhet. För höga kortisolnivåer brukar öka nervositet, hjärtklappning och ge sämre sömnkvalitet.   Dosering
   : 20 ml per tillfälle, en timme före sänggående eller på morgon för rofylldhet. Dubbla dosen vid behov. Den maximala dosen 40 ml bör ej överskridas.

   Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas.

  • Ingredienser: Svartvinbärsjuice, mörk sirap, stabiliseringsmedel (vegetabilisk glycerol), kamomillte, patenterat komplex framställt avrysk rot, rosenrot, schisandrafrukt och pantotensyra (vitamin B5), samt indisk ginseng, koreansk ginseng, magnesium, naturligt aromämne, konserveringsmedel (kalimsorbat och natriumbensoat).

   Förvaring: Förvara torrt, i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda