Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Agrimony

  10 ml

  4.3 (3) - Recensioner (0)

  Agrimony Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För balans och harmoni

  För stress och oro

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni. De är helt ofarliga, har inga biverkningar och kan heller inte överdoseras. Det går utmärkt att använda blomsteressenser var för sig eller i kombination med varandra.

   Nyckelsymptom: Inre oro bakom en bekymmerslös mask.
   Övriga symptom: Rastlösa personer som dövar inre lidande med alkohol och andra droger. Arbetsnarkomani är vanligt. Det är människor som på ytan verkar gladlynta och sorglösa men som bakom fasaden bär på oro och smärta. De undviker på alla sätt konfrontationer med andra och avslöjar inget om sina problem utan visar hela tiden upp en glättig yta. Ofta söker de andras sällskap för att slippa tänka på sina problem. Ett vanligt symtom hos män som tidigt fick lära sig att det är ett tecken på svaghet att visa känslor.

   Positiv förändring: Undertryckta och blockerade känslor löses upp och de når en frid i sitt inre som leder till äkta livsglädje. De har lärt sig att integrera och lära av sina erfarenheter, även de smärtsamma.

   Affirmation: “Jag har funnit en inre frid som ingen eller inget kan rubba.”


   “Glada, jovialiska och humoristiska individer som älskar frid och bekymras av argumentering och gräl. De är villiga att göra stora uppoffringar för att undvika bråk och konflikter. Även om de vanligtvis är bekymrade, rastlösa till sinne och kropp och plågas av detta, döljer de sina bekymmer bakom en humoristisk attityd och ett sorglöst yttre. De betraktas som bra vänner att känna. Ofta är de omåttliga med alkohol och droger, vilka de använder som stimulans för att kunna orka med att bära sina prövningar med ett glatt lynne.”

   (Citat Dr. Bach)

   Användning:
   Vattenglas: Ta 2 droppar Bach blomsteressenskoncentrat i ett glas vatten, fruktjuice eller annan dryck. Drick sedan ett eller flera glas i små klunkar under hela dagen.

   Direkt i munnen:
   I nödsituationer eller när man inte har tillgång till vatten, kan man droppa 2 droppar koncentrat direkt i munnen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer för att uppnå optimal effekt.

   Blanda en egen behandlingsflaska:
   Fyll en 30 ml pipettflaska med naturligt källvatten (ej kolsyra) och ca 5 ml konjak/äppelcidervinäger som konserveringsmedel. Tillsätt sedan 2 droppar av varje önskad blomsteressens (upp till max 8 olika blomsteressenser). Ta sedan 4 droppar direkt i munnen ur doseringsflaskan. Upprepa så ofta som behövs, minst 4 gånger om dagen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer.

  • Mängd: 10 ml

   Ingredienser: 400 delar fransk biologisk konjak + 1 del blomessens modertinktur

   Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda