• Alltid fri frakt!

 • Skickas inom 1-3 vardagar

 • Svensk tillverkare sedan 1945

 • Godkänd av läkemedelsverket

Din varukorg är tom

  Böcker

  Alternativ Hälsa

  411 sidor

  0 - Recensioner (0)

  Mitt terapeutliv började i tonåren. Redan i femårsåldern masserade jag gamla tanter och farbröder på ålderdomshemmet i Kiruna. Rustad med en Eau de Vie-flaska fylld med vatten, såpa och en handduk rengjorde jag äckelpäckel mellan tårna till åldringarnas glädje.

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Uppslagsverk om alternativ medicin

  Författare: Birgitta Oskarsdotter Klemo

  Upptäck flera produkter inom

  • Text från bokens baksida:
   Mitt terapeutliv började i tonåren. Redan i femårsåldern masserade jag gamla tanter och farbröder på ålderdomshemmet i Kiruna. Rustad med en Eau de Vie-flaska fylld med vatten, såpa och en handduk rengjorde jag äckelpäckel mellan tårna till åldringarnas glädje. I tonåren fick jag Dr. A. Vogels bok "Den lille doktorn" av en familj som var Jehovas vittnen. De hade följt mig sedan barnsben och förstod att jag var ett bra terapeutämne. Jag läste boken och blev helt berusad av all kunskap om örter som man kunde bota sjukdomar med. Så har livet gått vidare och Dr. A. Vogels bok blev min bibel och grundutbildning i alternativmedicin.

   Jag har tagit vara på all kunskap som har kommit i min väg. Det har blivit ett fantastiskt smörgåsbord med otroliga erfarenheter och kunskaper om kroppen. Nu när jag är 77 år gammal ser jag tillbaka på mitt långa terapeutliv. Otaliga är de diagnoser som jag har behandlat. Tusentals par har sökt mig för barnlöshet. Jag är lycklig "pillermormor" till många gulliga barn. Med tanke på att jag har jobbat "åtta dagar i veckan" har jag hunnit hjälpa många människor till ett friskare liv. Jag har sett åtskilliga dosetter fullproppade med läkemedel för olika diagnoser.

   Jag tror knappast att någon har blivit friskare av sina mediciner, men däremot är jag säker på att jag har behandlat många för biverkningarna. I det här lexikonet hittar du massor av goda råd för mängder av sjukdomar. Mamma Saima sa till mig: "Varje gång du hjälper en människa får du leva frisk en dag längre. "Jag tackar livet som har gett mig så mycket. "I glädje och tacksamhet
   - Birgitta Oskarsdotter Klemo

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda