Din varukorg är tom

  BRAGG organic

  Äpplecidervinäger 946 ml

  946 ml

  4.8 (4) - Recensioner (2)

  Ekologisk, rå Äpplelcidervinäger från Bragg. En helt ofiltrerad, ouppvärmd och opastöriserad vinäger med 5% syra. Braggs Äpplecidervinäger är tillverkad av friska, goda och ekologiskt odlade äpplen.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ekologisk

  Raw

  Näringsrik

  • Ekologisk, rå Äpplelcidervinäger från Bragg. En helt ofiltrerad, ouppvärmd och opastöriserad vinäger med 5% syra. Braggs Äpplecidervinäger är tillverkad av friska, goda och ekologiskt odlade äpplen. Vinägern är bearbetad och buteljerad helt enligt USDA-riktlinjer och produkten är ekologiskt certifierad i USA samt koshercertifierad.

   Bragg äppelcidervinäger är naturligt välsmakande och har varit mycket uppskattat genom historien. År 400 f.kr. använde Hippokrates den för dess hälsogivande egenskaper. Braggs äppelcidervinäger har blivit mycket populär i USA där flera kända hälsogurus, tex Dr Oz, har pratat om den.

   Äpplecidervinägern från Bragg innehåller produktens “mamma” (jästsvamp) vilket är unikt bland dagens äppelcidervinäger då den endast finns i helt rå och ofiltrerad äpplecidervinäger.

   “Mamman” (The Mother) kännetecknas av det den mörka grumlighet i vinägern. Vinägern från Bragg har även strängliknande proteinmolekyler, enzymer och mineraler som vanlig äpplecidervinäger inte har pga att den har blivit processad. Det är “mamman” som står för det mest hälsosamma i äpplecidervinäger, ungefär som surdegskulturen i surdeg.

   Finns även i 473 ml här!

   Rekommenderat intag:
   1-2 matskedar, Tag 1 msk det första du gör på morgonen för att starta igång metabolismen och för att erhålla en basisk effekt. Du kan även hälla 1 msk i ditt badvatten eller använd i håret efter schamponering.. Rekommenderad dosering bör ej överskridas.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Ekologiskt certifierad, raw, opastöriserad äppelcidervinäger.

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll:
   Per 100ml
   Energi
   84 kJ / 20 kcal
   Protein
   0 gram
   Kolhydrater
   1,1 gram
   varav socker
   0 gram
   Fett
   0 gram
   Salt
   0 gram
   Kalium
   73 mg
  • Thommy S

   Recensiondatum: 2024-06-10

   Så god och välrenommerad ACV

   Zeljko K

   Recensiondatum: 2024-04-30

   Bästa äppelcidervinäger på marknaden 

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda