Din varukorg är tom

  DCG

  Arnica Massageolja

  300 ml

  Arnica massageolja är en mjukgörande och värmande olja som både ger nytta och njutning under massage. Oljan innehåller en harmonisk blandning av oliv-, lavendel-, eucalyptus- och kamomillolja kombinerat med extrakt av läkeväxten arnica montana.  

  Fri frakt över 249 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Mjukgörande och värmande

  Tillverkad av DCG Nordic AB

  Tillverkad i Sverige

  • Arnica massageolja är en mjukgörande och värmande olja som både ger nytta och njutning under massage.

   Oljan innehåller en harmonisk blandning av oliv-, lavendel-, eucalyptus- och kamomillolja kombinerat med extrakt av läkeväxten arnica montana.

   Det är en utmärkt massaolja för trötta muskler och ömma leder, men passar lika bra när du bara vill ta hand om dig själv lite extra. Massageolja med arnica är extra fördelaktig att använda före och efter träning, och utmärkt att massera in på kroppen efter bad.

   Oljan kan ge känslan av en fastare och smidigare hud vilket ökar välbefinnandet.

   Finns även som liniment här!

   Finns även som munspray här!

  • Ingredients (INCI): Olivolja* (Olea Europea Fruit Oil), Arnika (Arnica Montana Flower Extract), Ringblomma (Calendula Officinalis Flower Extract), Kamomillolja (Matricaria Recutita Flower Oil ), Lavendelolja (Lavandula Angustifolia Oil), Eukalyptusolja (Eucalyptus Globulus Leaf Oil).

   *ekologisk

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda