Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Aroma guide

  62 sidor

  5.0 (4) - Recensioner (3)

  Aroma-Guide (aromaguiden) beskriver utförligt de olika effekter och användningsområden som eteriska oljor har. Boken innehåller en mängd tips, recept och idéer till hur du själv kan skapa harmoni och sprida glädje i ditt liv. Eteriska oljor skapar en mysig atmosfär, men de är kanske ännu viktigare för att behålla hälsan, lindra stressymtom och återställa störd balans mellan kropp och själ.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Bok om eteriska oljor

  Författare: Gerda Lundberg

  62 sidor

  • Aroma-Guide (aromaguiden) beskriver utförligt de olika effekter och användningsområden som eteriska oljor har. Boken innehåller en mängd tips, recept och idéer till hur du själv kan skapa harmoni och sprida glädje i ditt liv.

   Eteriska oljor skapar en mysig atmosför, men de är kanske ännu viktigare för att behålla hälsan, lindra stressymtom och återställa störd balans mellan kropp och själ.

   Gerda Lundberg är passionerat förtjust i eteriska oljor. Hennes långa erfarenhet av att bedöma och köpa in eteriska oljor kommer väl till nytta i hennes företag, där hon dagligen jobbar med aromaterapi. Hög kvalitet, helhetssyn på hälsa och friskvård och balans mellan kropp och själ är nyckelord för Gerda.

   Boken har 62 sidor.

  • Carina J

   Recensiondatum: 2024-04-15

   Mycket bra bok som presenterar olika eteriska oljor och vad de kan användas till. Guider till var, när, hur  Recept på t.ex liniment, parfym och hårinpackning. Rekommenderas!

   Åsa F

   Recensiondatum: 2021-03-27

   Fin lättöverskådlig liten bok.

   Solveig G

   Recensiondatum: 2021-01-10

   Bra och snabb leverans. Jättenöjd med boken.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda