Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Räddningsdroppar spray

  20 ml

  4.0 (6) - Recensioner (3)

  Dr Bach 5 Flower Remedy kallas även för räddningsdroppar, akutdroppar och Rescue-remedy. Av alla Dr Bachs blomessenser är denna kombination den mest kända. Den är tänkt att användas i situationer som kräver “första hjälpen”, i krissituationer och vid liknande stress-tillstånd.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Spray för enkel dosering

  Original Dr Bach

  Vid chock och trauma bl a

  Upptäck flera produkter inom

  • Dr Bach 5 Flower Remedy kallas även för räddningsdroppar, akutdroppar och Rescue-remedy. Av alla Dr Bachs blomessenser är denna kombination den mest kända. Den är tänkt att användas i situationer som kräver “första hjälpen”, i krissituationer och vid liknande stress-tillstånd.

   Five Flower Remedy består av fem av de 38 blomstermedlen från Dr Bach.
   - Mot irritation och spänningar
   - Mot medvetslöshet och svimningstendenser

   Om man varit utsatt för någon form av chock, oväntade dåliga nyheter, om det förekommit någon upprörande familje-angelägenhet, stor sorg eller om man känner sig orolig, skräckslagen, förvirrad eller panikslagen, kommer Five Flower Remedy att lindra våndorna och göra en stark nog att möta situationer av stress.
   Den kan också användas då man står inför ett examensprov, skall gå på anställningsintervju, hålla föredrag, stå på scenen, ta sitt körkort eller gå till tandläkaren. Five Flower Remedy har förmågan att lösa upp ens spänningar, vilket även gäller om man tillfälligt känner sig väldigt "uppskruvad" eller ur balans.

   Ecocert fransk biologisk konjak och naturlig källvatten, 26% ALC.


   Användning: Sprayas direkt i munnen

  • Ingredienser: Ecocert fransk biologisk konjak och naturlig källvatten, 26% alc.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Annika C

   Recensiondatum: 2023-07-11

   It´s a must to have at home.

   Linda E

   Recensiondatum: 2022-04-21

   Mycket bra stöd vid svåra känslor eller situationer som kräver extra

   Åsa F

   Recensiondatum: 2021-03-27

   Toppen!

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda