Din varukorg är tom

  Longevinex

  Longevinex Resveratrol

  30 kapsalr

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Prebiotika betyder före liv. Prebiotika är komplexa kolhydrater som klarar sig genom matsmältningssystemet utan att brytas ner. PrebioMax innehåller både resistent stärkelse, alltså komplexa kolhydrater i form av främst olösliga men i viss mån även lösliga fibrer.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Resveratrol + D-Vitamin

  Från Bättre Hälsa

  • Longevinex från Bättre Hälsa är ett kosttillskott med resveratrol ihop med D-vitamin 1200 IE i form av ett stabiliserat och mikroniserat pulver med tidsfördröjd utsöndring, förpackad i en fullständigt ljus- och lufttät vegetabilisk kapsel. De mycket känsliga polyfenolerna i rödvin har isolerats och bevarats utan att förstöras, en av dessa polyfenoler kallas resveratrol och en kapsel motsvarar samma mängd resveratrol som i flera flaskor vin.

   Rödvinsextraket innehåller varken alkohol, kalorier, sulfit eller konserveringsmedel. Dessa polyfenoler tros ligga bakom den ”franska paradoxen” där anledningen tros vara att de dricker mycket mer rödvin. Problemet med resveratrol är att det förstörs väldigt snabbt i syre och ljus men med Longevinex luft- och ljusttäta kapslar man nu lyckats stabilisera dessa polyfenoler genom att utvinna dem i en syrefri process och bevara dem i den unika kapseln.

   Se hela vårt sortiment från Närokällan här!

   Fyra tips för att stötta immunförsvaret hittar du på vår blogg.

   Läs mer om kosten och hjärnhälsan på vår blogg.

   Rekommenderat intag:
   1 kapsel om dagen

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Jätteslide (Polygonum cuspidatum), risfiber, quercitin, fyllnadsmedel (växtcellulosa), vegetabilisk stärkelse, cyclodextrin, kolekalceferol, färgämne kapsel (titandioxid).

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   % av DRI
   Longevinex® patenterad blandning med trans-resveratrol från parkslide, betaglukan, fytat från riskli (IP6), quercitin, fisetin, cyklodextrin, nukleotider.
   380 mg
   *
   varav Resveratrol (trans)
   100 mg
   *
   D3-vitamin 2000 IE
   50 mcg
   1000%
   B1-vitamin
   5 mg
   455%

   DRI = dagligt referensintag
   *DRI (dagligt referensintag) ej fastställt

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda