Din varukorg är tom

  Närokällan

  B6 P-5-P

  60 kaps

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Vitamin B6 från Närokällan (Bättre Hälsa)) innehåller B6 i formen P5P (Pyridoxin-5-Phospathe). P5P är den aktiva formen av B6. I mat och kosttillskott kan B6 hittas i tre vanliga former: Pyridoxin hydroklorid, pyridoxal eller pyridoxamin. Inuti kroppen måste alla dessa tre former omvandlas i levern till den aktiva formen som kroppen kan använda; P5P.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Aktiv form För energi och mental funktion

  Vegetabilisk kapsel pullulan

  Upptäck flera produkter inom

  • Vitamin B6 från Närokällan (Bättre Hälsa)) innehåller B6 i formen P5P (Pyridoxin-5-Phospathe). P5P är den aktiva formen av B6. I mat och kosttillskott kan B6 hittas i tre vanliga former: Pyridoxin hydroklorid, pyridoxal eller pyridoxamin. Inuti kroppen måste alla dessa tre former omvandlas i levern till den aktiva formen som kroppen kan använda; P5P. Vissa personer kan ha svårt att omvandla B6 till den aktiva formen. Med den aktiva formen P5P behövs omvandlingen inte göras och alla kan tillgodogöra sig denna formen.

   Vitamin B6 pyridoxin hjälper bl.a. till vid frigörandet av glukogen (sönderdelade kolhydrater som släpps ut från levern för att hålla blodsockerhalten på jämn nivå) från lever och muskler för energiproduktion. B6 är viktigt för ett fungerande immunförsvar, för normal produktion av röda blodkroppar, normal cysteinsyntes, god energimetabolism och för god psykologisk funktion.

   Se hela vårt sortiment från Närokällan här!


   Rekommenderad daglig dos:
   1 kapsel

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Mängd: 60 kapslar

   Ingredienser: Fyllnadsmedel (alfalfa), vegetabilisk kapsel (pullulan), B6-vitamin (pyridoxal-5-fosfat).

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda