Din varukorg är tom

  BioCare

  Biocare Glutathione Complex

  30 kapsalr

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Glutathione Complex från BioCare/Bättre hälsa är ett kosttillskott bestående av en kombination av olika näringsämnen, däribland reducerad glutation, C-vitamin, B5, B6, zink, molybden och selen. Tillsammans bidrar alla näringsämnen i Glutathione Complex till skydd mot celler från oxidativ stress och normal immunfunktion.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För normal immunfunktion

  Kombination av näringsämnen

  Upptäck flera produkter inom

  • Glutathione Complex från BioCare/Bättre hälsa är ett kosttillskott bestående av en kombination av olika näringsämnen, däribland reducerad glutation, C-vitamin, B5, B6, zink, molybden och selen.
   Tillsammans bidrar alla näringsämnen i Glutathione Complex till skydd mot celler från oxidativ stress och normal immunfunktion.

   De ingående näringsämnena är tillsatta i sina mest biotillängliga former, såsom selen som L-selenometionin, vitamin B6 som pyridoxal-5-fosfat (P5P) och vitamin C som magnesium- och zinkaskorbat - för ett optimalt upptag.

   Glutation är ett ämne som finns i nästan varje levande cell i kroppen. De högsta koncentrationerna finns i levern, bukspottkörteln, mjälten, njurarna samt i ögonen. Kroppen använder ämnet för cellernas avgiftning och som stöd i produktionen av de vita blodkropparna. Det är därför en mycket viktig komponent för immunförsvaret. Glutationsnivåerna i kroppen avtar med åldern.Glutation tas upp mest effektivt i reducerad form.

   • C-vitamin, mangan, zink och selen bidrar till skyddet av celler från oxidativ stress

   • Vitamin B6 som bidrar till normal cysteinsyntes och homocystein metabolism

   • Molybden som bidrar till normal metabolism av svavelaminosyra1


   Dosering:1 kapsel dagligen med mat.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Reducerad glutation, zinkaskorbat, vitamin C (som magnesiumaskorbat), kapsel (HPMC), alfa-liponsyra, vitamin B6 (som pyridoxal-5-fosfat), pantotensyra (som kalciumpantotenat), dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, Klumpförebyggande medel (Magnesium Stearate & Silicon Dioxide), Fyllnadsmedel (Cellulosa), Mangancitrat, Kaliummolybdat, L-Selenometionin.

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   % av DRI
   C-vitamin
   200 mg
   250
   B6-vitamin
   25 mg
   1786
   Pantotensyra (B5)
   25 mg
   417%
   Zink
   15 mg
   150
   Mangan
   1 mg
   50
   Selen
   100 mcg
   182
   Molybdenum
   200 mcg
   400
   Molybdenum
   200 mcg
   400
   Reducerad Glutation
   200 mg
   *
   Alfa-liponsyra
   50 mg
   *

   DRI = dagligt referensintag
   *DRI (dagligt referensintag) ej fastställt

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda