Din varukorg är tom

  Wimaria

  Bittra Svenskdroppar

  40 ml

  4.9 (15) - Recensioner (5)

  En örtblandning som består av 11 utvalda örter bland annat myrra, rabarberrot och saffran. Traditionell blandning enligt Maria Trebens (1907-1991) recept.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  11 utvalda örter

  Traditionellt recept

  Med Saffran och Myrra

  • Maria Trebens Bittra Svenskdroppar är en örtblandning som består av 11 utvalda örter bland annat myrra, rabarberrot och saffran. Traditionell blandning enligt Maria Trebens recept (1907-1991), en av de största inom den långa traditionen av örtanvändning i Europa. Maria Treben ägnade större delen av sitt liv åt att sprida kännedom om örter i Sebastian Kneipps anda och hon har blivit mest känd genom sin bok “Hälsa ur Guds Apotek”.


   Dosering: Man kan ta en tesked Svenskdroppar, gärna blandad med örtte eller vatten 1-2 gånger om dagen.

  • Ingredienser: vermut, angelikarot, manna, theriak venezian, sitverrot, sennablad, rabarberrot, spåmanstistel, myrra, naturkampfer och saffran. Vatten med 32% alkohol.

   Observera att flytande Bittra Svenskdroppar innehåller 32% alkohol och bör därför undvikas av barn och personer med lever- eller alkoholbesvär.

    

    

  • SARA K

   Recensiondatum: 2023-10-30

   Är så himla glad att jag hittade originalet hos er! Är uppvuxen med svenskdroppar så det måste alltid finnas hemma. Men under en period fanns bara alkoholfria alternativ, vilket är ganska meningslöst, så jag slutade leta, men fick ett infall nyligen och så hittade jag er!! Bra pris, enkelt att handla, trevliga mail och bara all over bra. Kommer definitivt beställa igen. 

   MARIANNE W

   Recensiondatum: 2023-10-02

   Bra att ta håller förkylningarna borta

   Anita R

   Recensiondatum: 2023-01-17

   Känns att det gör gott för magen

   David I

   Recensiondatum: 2021-08-28

   Den var bra för magen vad jag vet. David

   Marie G

   Recensiondatum: 2021-07-24

   Hej! Tar dessa droppar i förebyggande plus mina andra vitaminer jag inhandlar från er. Har alltid varit nöjd. Blivit intresserad av att börja studera örtmedicin i höst- er förtjänst i slutänden☀️Mvh Marie

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda