Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Cherry Plum

  10 ml

  5.0 (1) - Recensioner (1)

  Cherry plum Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För balans och harmoni

  Vid rädsla för att tappa kontrollen

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.
   Det går utmärkt att använda blomsteressenser var för sig eller i kombination med varandra.

   Nyckelsymptom: Rädsla för att förlora förståndet och kontrollen, även rädsla för att bryta samman. Självmordstankar, tvångsföreställningar, desperation, ångest och djup depression.

   Övriga symptom: Känsla av att vara på gränsen till ett mentalt sammanbrott med tankar på självmord som utväg. Långvarigt psykiskt eller fysiskt lidande. Rädsla för att vara på väg att bli tokig och tappa kontrollen över sina tankar och handlingar. Ångestfylld inre konflikt som döljs och visas utåt så lite som möjligt.

   Positiv förändring: Lugnt, stilla mod att möta livet på ett naturligt sätt. Sans, balans och kraft.

   Affirmation: “Alla felaktiga föreställningar är borta och jag kan med styrka och tillit möta livet.”

   ”Rädsla för att bli psykiskt överansträngd, för att förlora förståndet. Rädsla för att göra fruktansvärda och oönskade saker som man vet är felaktiga, men där tankar och impulser till agerande ändå infinner sig.”
   (Citat Dr. Bach)


   Användning: Vattenglas: Ta 2 droppar Bach blomsteressenskoncentrat i ett glas vatten, fruktjuice eller annan dryck. Drick sedan ett eller flera glas i små klunkar under hela dagen.

   Direkt i munnen:
   I nödsituationer eller när man inte har tillgång till vatten, kan man droppa 2 droppar koncentrat direkt i munnen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer för att uppnå optimal effekt.

   Blanda en egen behandlingsflaska:
   Fyll en 30 ml pipettflaska med naturligt källvatten (ej kolsyra) och ca 5 ml konjak/äppelcidervinäger som konserveringsmedel. Tillsätt sedan 2 droppar av varje önskad blomsteressens (upp till max 8 olika blomsteressenser). Ta sedan 4 droppar direkt i munnen ur doseringsflaskan. Upprepa så ofta som behövs, minst 4 gånger om dagen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer.

  • Mängd: 10 ml

   Ingredienser: 400 delar fransk biologisk konjak + 1 del blomessens modertinktur

   Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten

  • Maria B

   Recensiondatum: 2023-11-28

   Snabb o säker leverans. Alltid lika nöjd. Stället man återkommer till o rekommenderar starkt till andra

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda