Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Cherry Plum

  10 ml

  5.0 (1) - Recensioner (1)

  Blomessenser är en typ av växtbaserade kosttillskott och anses vara ett komplement till den dagliga kosten.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Blomessenser är en typ av växtbaserade kosttillskott

  Används enskilt eller i kombination

  Droppas i vatten

  Upptäck flera produkter inom

  • Dr Bach blomessens med Cherry Plum (Prunus cerasifera).
   Affirmation ”Jag tar steg mot mina mål med tillförsikt och beslutsamhet”

   Dr Bach blomessens med Cherry Plum (Prunus cerasifera). Kan användas var för sig eller i kombination med andra blomessenser, innehåller alkohol.

   Blomessenser är en typ av växtbaserade kosttillskott och anses vara ett komplement till den dagliga kosten. Dessa essenser är vanligtvis gjorda av blommor och kan tas oralt. Varje blomma har sin egen biologiska energi och struktur som gör den unik. Dess DNA, cellulära struktur, och kemiska sammansättning kan vara annorlunda från andra blommor, även om de tillhör samma art. Denna unika biologi kan ge blomman sina speciella egenskaper som färg, doft, och form.

   Framställning: Cherry plum blomessens
   Cherry plum produceras av Healingherbs Ltd i England med kärlek och fokus på högkvalitativa ingredienser. För detta ändamål samlas blommor och växtdelar från orörd natur och alla modertinkturer tillverkas för hand av Julian Barnard, grundaren av Healingherbs. Detta garanterar att Cherry plum blomessens är av högsta kvalitet och renhet. Precis som alla Bach blomessensprodukter från företaget Healingherbs, så tillverkar Healingherbs fortfarande idag Cherry plum blomessens enligt Dr. Bachs originalrecept. Därför innehåller Original Cherry plum även konjak för konservering – som Bach en gång beskrev det.

   Den lilla 10 ml-flaskan är platsbesparande och perfekt att ta med sig i en liten väska.

   Användning:

   Vattenglas: Ta 2 droppar Bach blomessenskoncentrat dagligen i ett glas vatten, fruktjuice eller annan dryck. Drick långsamt i små klunkar. Vid behov kan upp till 4 glas per dag konsumeras, fördelat över morgon, lunch, eftermiddag och kväll.

   Direkt i munnen: Har man inte tillgång till vatten går det bra att droppa 2 droppar koncentrat direkt i munnen. Håll dropparna i munnen en stund innan du sväljer. Det kan upprepas upp till 4 gånger om dagen, fördelat över morgon, lunch, eftermiddag och kväll.

   Egen blandning: Fyll en 30 ml pipettflaska med naturligt källvatten (utan kolsyra) och ca 5 ml konjak/äppelcidervinäger som konserveringsmedel. Tillsätt sedan 2 droppar av varje önskad blomessens (upp till max 8 olika blomessenser). Ta sedan 4 droppar direkt i munnen ur doseringsflaskan. Håll kvar dropparna en stund i munnen innan du sväljer. Det kan upprepas upp till 4 gånger om dagen, fördelat över morgon, lunch, eftermiddag och kväll.

   Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

  • Innehåll:Cherry Plum innehåller 1 del blomessensmodertinktur till 400 delar konjak per rekommenderad daglig dos. 

   Ingredienser: Konjak (alk.40%vol.), blomessensmodertinktur av Prunus cerasifera (Cherry plum). 

    Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten

  • Maria B

   Recensiondatum: 2023-11-28

   Snabb o säker leverans. Alltid lika nöjd. Stället man återkommer till o rekommenderar starkt till andra

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda