Din varukorg är tom

  Colormaris

  Chlorella CGF

  500 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  En encellig, grön mikroalg som är rik på både vitaminer, aminosyror och mineraler. Det är ett 100% vegetabiliskt superfood som passar alla livsstilar!

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  100% Chlorella pyrenoidosa (200 mg/tablett)

  Superfood för alla livsstilar

  Rik på vitaminer, mineraler och aminosyror

  • CGF är den mest värdefulla substansen i Chlorella, CGF består av en nukleidpeptid (cellkärnepeptid) som innehåller svavel, polysackarider och andra substanser.
   Nukleidens huvudsakliga sockerelement är glukos men innehåller även mannos, ramnos, arabinos, galaktos och xylos. Peptidens aminosyrestruktur innehåller glutaminsyra, aspartinsyra, alanin, serin, glycin och prolamin.

   CGF innehåller även proteiner, vitaminer och nukleinsyrerela-terade substanser som DNA/RNA. CGF finns endast i Chlorella vilket kan vara en bidragande orsak till att den utgör den mest populära hälsofödan ibland annat i Japan idag.

   Finns även i 300 tabl här!

   Finns även i 1400 tabl här!

   Finns även i 2500 tabl här!

   Finns även i 300g här!

   Detta extrakt av Chlorella innehar ca 15 gånger mer kraft i relation till Chlorella i tabletter/pulver. Många år av forskning visar att tillväxtfaktorns styrka befinner sig i dess möjlighet att understödja immunsystemet. Sålunda är en kombination av CGF och Chlorella i tablett eller pulverform det mest effektiva och därmed det mest välgörande för personer, både de med eller utan hälsoproblem.

   Rik på klorofyll Vitaminer, mineraler och proteiner:

   Naturlig, fri från syntetiska tillsatser, konserveringsmedel, färgämnen, gluten och andra kemiska ämnen.

   Observera! Vissa personer kan erhålla en lindrig reaktion under de första dagarna, som kan medföra lös mage eller gasbildning, vilket beror på en välgörande renings- och avgiftningsprocess i tarmsystemet. Efter ett par dagar upphör dock dessa besvär varvid en daglig dosering av 3g eller 15 tabletter intages. Skulle mot förmodan vissa besvär fortsätta då man börjar använda chlorella, bör doseringen minskas till hälften tills kroppen vant sig vid de renande avgiftningsprocesserena.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda