Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Crab Apple

  15 g

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Dr Bach blomessens med Crab apple Blomessenser är en typ av växtbaserade kosttillskott.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Motsvarar ca. 1860 piller

  Fri från alkohol

  Dr Bach original

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Crab Apple granulat
   Affirmation: “Jag tycker om mig själv precis som jag är”.
   - Blomessens av Dr Bach
   - Granulat
   - Fri från alkohol

   Blomessenser är en typ av växtbaserade kosttillskott och anses vara ett komplement till den dagliga kosten. Dessa essenser är vanligtvis gjorda av blommor och kan tas oralt. Varje blomma har sin egen biologiska energi och struktur som gör den unik. Dess DNA, cellulära struktur, och kemiska sammansättning kan vara annorlunda från andra blommor, även om de tillhör samma art. Denna unika biologi kan ge blomman sina speciella egenskaper som färg, doft, och form.

   Användning: Ta 7-10 granulat dagligen direkt i munnen eller upplöst i ett glas vatten. Kan användas upp till 7 gånger per dag fördelat över morgon, lunch, eftermiddag och kväll

   Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

  • Innehåll: Crab Apple granulat innehåller 1 del blomessensmodertinktur till 400 delar socker per rekommenderad daglig dos.

   Ingredienser: Sackaros, blomessensmodertinktur av Crab Apple (Malus sylvestris)

   Förvaring: Utom räckhåll för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda