Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Crab Apple

  15 g

  Dr Bach blomessenser balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar och hjälper oss att återfå balans och harmoni

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För balans och harmoni

  Vid bacillskräck och renlighetsmani

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Dr Bach blomessenser är energiavtryck av olika blommor/växter, som tas invärtes - några droppar/granulat utspädda i ett glas vatten. De balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar och hjälper oss att återfå balans och harmoni. De är helt ofarliga, har inga biverkningar och kan inte överdoseras

   Det går utmärkt att använda blomessenser var för sig eller i kombination med varandra.

   ”Detta är ett renande medel. För dem som känner att de på något vis är orena. Ofta kan det röra sig om något bagatellartat; hos andra kan det vara fråga om en allvarlig sjukdom som nästan försummats därför att personen i stället uppehåller sig vid något tämligen oväsentligt. I båda fallen är personerna angelägna om att bli fria från just det ting som de fäst så stor vikt vid och som de anser vara så avgörande att det måste botas. De känner sig uppgivna om behandlingen misslyckas. Eftersom detta medel är ett renande medel är det till stor hjälp vid rengörandet av sår om patienten har anledning att misstänka att det har kommit in något gift som måste bort.”
   (Citat Dr. Bach)

   Nyckelsymptom: En känsla av inre och yttre orenhet; bacillskräck, renlighetsmani - i botten ett självförakt.

   Övriga symptom: Tvångsmässig inställning till smuts, sjukdom, hudutslag och kroppslig utsöndring av olika slag. Allt måste vara rent, snyggt och perfekt. För stark koncentration på detaljer och oviktiga småsaker.

   Positiv förändring: Fysisk och psykisk “rening”. Har fått förmågan att se saker i rätt perspektiv och med riktiga proportioner. De accepterar nu sin kropp och sitt utseende.

   Affirmation: “Jag tycker om mig själv precis som jag är”.

   Varje flaska innehåller 15 gr granulat som motsvarar ca. 1860 piller.

   Användning
   : ta 7 – 10 granulat direkt i munnen under tungan eller utspätt i ett glas med vatten, så ofta som behövs

  • Ingredienser: Socker granulat, dubbelt impregnerad med Bach blomessenser

   Förvaring: Utom räckhåll för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda