Din varukorg är tom

  Crearome

  Bittersalt (Epsomsalt)

  500 g

  4.1 (9) - Recensioner (1)

  Kallas även epsomsalt och används bland annat till hud- och hårvård samt för trötta och ömmande muskler.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  även kallad Epsomsalt

  Till bl a fotbad

  Tillsätt gärna i badvattnet

  • Bittersalt från Crearome kallas även epsomsalt och används bland annat till hud- och hårvård samt för trötta och ömmande muskler. Saltet är lätt nedbrytbart och består av naturligt magnesiumsulfat.

   Du kan tillsätta bittersalt i badvattnet men tänk på att ej använda tvål i badet då det motverkar saltets effekt. Duscha helst inte av huden efteråt och låt självtorka för bästa resultat.

   Bittersalt kan även användas till att göra omslag på t ex ömma muskler, dränk då in en handduk i saltlösning och låt verka på huden. Du kan också använda Epsomsalt till trädgården, till buskar och plantor som behöver magnesiumsulfat.

   Se hela vårt sortiment från Crearome här!

   Läs mer om saltvattenflush på vår blogg.

   Fotbad: Tillsätt 1 dl bittersalt i en hink eller bunke med varmt vatten, placera fötterna i vattnet och njut. Tillsätt gärna några droppar väldoftande och välgörande eterisk olja i vattnet. Fotbadet motverkar förhårdnader, ömma och trötta fötter samt fotsvett.

   OBS! Har du mycket känslig hud bör du prova dig fram med försiktighet.

  • Ingredienser:  Natriumkarbonat E500. Natriumsalter ur kolsyra. Framställs ur koksalt och koldioxid. Surhetsreglerande medel.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Gerd L

   Recensiondatum: 2024-01-21

   Alltid lika trevligt att få hem beställda varor från er. Känns som att få hälsosamma vibbar från ovan. Tack 

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda