Din varukorg är tom

  Crearome

  Hallonfröolja

  100 ml

  5.0 (3) - Recensioner (4)

  Passar väldigt bra som ansiktsolja. Oljan kan användas som den är eller blandas med andra vegetabiliska oljor eller i krämer.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Från Crearome

  Ekologisk

  kallpressad

  • Kallpressad Hallonfröolja från Crearome passar väldigt bra som ansiktsolja. Oljan kan användas som den är eller blandas med andra vegetabiliska oljor eller i krämer. Hallonfröoljan är rik på essentiella fleromättade fettsyror som omega-6 och -3, som ger näring och vårdar alla hudtyper och lugnar hudirritationer. Denna kallpressade olja innehåller även 0,2-0,3 % E-vitamin och är den olja som har högsta halten av naturlig gamma tocopherol i fri form. Denna formen av E-vitamin är en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot fria radikaler och UV-strålning. Gamma tocopherol är också känd för sin anti-inflammatoriska effekt.

   Se hela vårt sortiment från Crearome här!

   Hallonfröolja är således en bra anti-age olja som kan förebygga rynkor och hjälpa känslig eller skadad hud, t ex solskador, den är också av den torrare sortens olja som tas upp snabbt av huden och passar bäst för fetare hud om den används ren. Blanda gärna med andra vegetabiliska oljor för att matcha alla sorters hudtyper. I Crearomes Hallonfröolja är även ekologisk rosmarinantioxidant och solrosolja tillsatt (0,2%) för bättre hållbarhet.

  • Mängd: 100 ml

   Ingredienser: Hallonfröolja 99,8%, ekologisk rosmarinantioxidant och solrosolja 0,2%

  • Monika E

   Recensiondatum: 2022-04-25

   Använder den dagligen innehåller naturligt solskydd vilket känns bra 

   Kristin B

   Recensiondatum: 2021-10-28

   Bra produkt och snabb leverans.

   xiaomei h

   Recensiondatum: 2021-05-26

   fast shipment, high quality

   Eva T

   Recensiondatum: 2021-03-10

   Skön, men kändes väldigt fet i ansiktet.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda