Din varukorg är tom

  Crearome

  Harmoni eterisk olja

  10 ml

  4.9 (9) - Recensioner (2)

  En eterisk olja från Crearome med en vänlig, balanserande och stödjande doft som med fördel kan användas när du känner dig lite ur form och behöver komma tillbaka.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Verkar balanserande

  Med lavendel och geranium

  • Harmoni aromablandning är en eterisk olja från Crearome med en vänlig, balanserande och stödjande doft som med fördel kan användas när du känner dig lite ur form och behöver komma tillbaka till jämnvikt i kropp och själ.

   Crearomes Harmoni aromablandning är framställd av äkta eteriska oljor och absoluer från lavendel, citron, ylang ylang, apelsin, geranium, rosenträ, cedeträ atlas och muskatellsalvia. Vid framställningen har inte några som helst syntetiska doftämnen använts.

   Se hela vårt sortiment från Crearome här!

   Alla aromablandningar kan användas på samma sätt som all annan eterisk olja t ex i aromalampor eller på aromastenar och som med många andra eteriska oljor bör de användas med stor försiktighet.

  • Ingredienser: Eterisk oljor av lavendel, citron, ylang ylang, apelsin, geranium, rosenträ, cedeträ atlas, muskatellsalvia

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Melissa F

   Recensiondatum: 2024-05-08

   Underbar doft som för tankarna till en exotisk sommardag på stranden utomlands. 

   Susanna N

   Recensiondatum: 2024-02-13

   Bra doftblandning av god kvalitet 

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda