Din varukorg är tom

  Crearome

  Havtorn Fruktolja 10 ml

  10 ml

  4.5 (2) - Recensioner (1)

  En halvfet olja som är rik på karotin och palmitolsyra. Oljan kan används med 1-3% i oljor/crémer vid torr och mogen hud, samt för känsliga hudpartier.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kallpressad

  Ekologisk

  Som alternativ till kapslar

  • Havtorn fruktolja kallpressad EKO från Crearome är en halvfet olja som är rik på karotin och palmitolsyra. Oljan kan används med 1-3% i oljor/crèmer vid torr och mogen hud, samt för känsliga hudpartier (runt ögonen). Med havtornsoljan får du en svag färgnyans på dina DIY produkter. Endast rosmarinantioxidant finns tillsatt för att öka hållbarheten.

   Se hela vårt sortiment från Crearome här!

   Kan användas för kvinnor eftersom oljan innehåller en fettsyra som kan hjälpa vid torra slemhinnor p g a mogen ålder! Den rena oljan är ett alternativ till kapslar (5-10 droppar per dag).

  • Ingredienser: Havtornsolja (kallpressad från frukten), rosmarinextrakt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Maria

   Recensiondatum: 2024-03-05

   Jag har länge köpt kapslar med havtornolja som jag tar regelbundet, varje dag.  Det känns bra för både min hy och alla slemhinnor i kroppen- även i tarmarna.  Nu hittade jag hit till Dcg.se  när jag kikade efter havtornkapslar att köpa.  Jag är mycket nöjd med mitt köp- en liten behändig flaska med ekologisk havtornolja. Jag tar några droppar per dag och inser att detta är ett mycket bättre alternativ än kapslar.  Det blir dessutom billigare att köpa oljan på flaska än att ta flera kapslar per dag.  Det man kan tänka på när man köper havtorn- och nattljusolja  på flaska så här, är att komplettera med antioxidant- jag lägger till en dos E- vitamin att ta varje dag med mina droppar.  Gillar Dcg se med sitt gedigna utbud och utförliga beskrivningar till varje produkt.  Lättsamt att betala och sedan kunna följa leveransens väg ända hem till brevlådan.  Jag är supernöjd med Dcg.se och kommer fortsätta som kund här. 🥰 

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda