Din varukorg är tom

  Crearome

  John Blund eterisk olja

  5 ml

  4.0 (5) - Recensioner (3)

  En eterisk olja från Crearome som verkar djupt avslappnande, utmärkt för dig som har sömnproblem vid läggdags eller för uppskruvade barn.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar
  • John Blund aromablandning är en eterisk olja från Crearome som verkar djupt avslappnande, utmärkt för dig som har sömnproblem vid läggdags eller för uppskruvade barn.

   Aromablandningen framställs av äkta eteriska oljor och absoluer från pomerans, lavendel, kamomill, nardusört och vänderot. Vid framställningen har inte några som helst syntetiska doftämnen använts.

   Se hela vårt sortiment från Crearome här!

   Läs mer om DIY julklappar med eteriska oljor på vår blogg.

   Alla aromablandningar kan användas på samma sätt som all annan eterisk olja t ex i aromalampor eller på aromastenar och som med många andra eteriska oljor bör de användas med stor försiktighet.

  • Ingredienser: Eterisk oljor av pomerans, lavendel, kamomill, nardusört, vänderot.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Eva J

   Recensiondatum: 2023-12-27

   Gillar denna olja, beställde för andra gången.

   Eva H

   Recensiondatum: 2022-12-03

   Några droppar i aromalampan innan läggdags och man sover djupt och gott.

   Sofie T

   Recensiondatum: 2020-12-27

   Trodde att det var en eterisk olja som man kunde blanda med neutral olja för att ha på kroppen med, men får inte fram information om användning förutom att den går att ha i aromalampor/ljus?

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda