Din varukorg är tom

  Crearome

  Mandelolja

  100 ml

  5.0 (3) - Recensioner (1)

  En klassisk hudvårdsolja med egenskaper som mild, mjukgörande och ickeirriterande. Den fördelar sig jämnt och fint över huden.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Från Crearome

  Ekologisk

  kallpressad

  • Crearomes Mandelolja kallpressad ekologisk är en klassisk hudvårdsolja med egenskaper som mild, mjukgörande och ickeirriterande. Den fördelar sig jämnt och fint över huden och absorberas efter en liten stund.

   Då oljan inte absorberas omedelbart, passar den även utmärkt som bas i en massageolja. Mandeloljan gör huden mjuk, len och smidig.

   Produkten passar även överkänslig hud, som lätt blir torr, och babyhud. Den kan hjälpa till att lindra hudinflammationer och klåda som kan uppstå vid torr hud, olika eksem och psoriasis.

   Se hela vårt sortiment från Crearome här!

   Mandeloljan kommer från sötmandelträdet Prunus amygdalus var dulcis, som har sitt ursprung i Asien men odlas nu främst runt Medelhavet och i Kalifornien samt även i Kina, Japan och Australien. Själva mandeln består av nästan 50% olja, som antingen utvinns genom kallpressning eller varmpressning och extrahering.

   Crearomes kallpressade Mandelolja har doft och smak. Den varmpressade/extraherade är oftast en billigare variant, med borttagen doft och smak. Mandelolja är en halvfet och hållbar olja, och består till största delen av den enkelomättade fettsyran oljesyra. Den har också ett naturligt innehåll av E-vitamin.

   Läs mer om D.I.Y. naturlig kroppsvård på vår blogg här.

  • Mängd: 100 ml

   Ingredienser Prunus amygdalus dulcis Oil kallpressad ekologisk

  • lama k

   Recensiondatum: 2021-07-20

   Toppen!

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda