Din varukorg är tom

  Crearome

  Morotsolja

  100 ml

  4.8 (4) - Recensioner (2)

  En olja som består av tistel-, aprikoskärn- och avocadoolja med tillsats av morotsextrakt, karotin och E-vitamin. Morotsoljan från Crearome ger huden fin färg och lyster.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Från Crearome

  Ekologisk kallpressad

  • Crearomes Morotsolja är en olja som består av tistel-, aprikoskärn- och avocadoolja med tillsats av morotsextrakt, karotin och E-vitamin. Morotsoljan från Crearome ger huden fin färg, lyster och näring. En riktig vitamininjektion för alla sorters hudtyper!

   Se hela vårt sortiment från Crearome här!

   Oljan kan användas till:

   • Ansiktsvård: Morotsolja har mycket goda antioxidativa egenskaper och är en bra ansiktsolja, passar särskilt för anti-aging produkter.

   • Massage: Blanda gärna morotsolja med mandelolja för bra glid vid massage.

   • Hår: Morotsolja kan användas som en håroljebehandling och jättebra på topparna av håret för att motverka kluvna toppar.

  • Ingredienser: tistelolja (Carthamus Tinctorius), aprikosolja (prunus armeniaca), avocadoolja (persea gratissima), morotsextrakt (daucus carota), vitamin E (tocopherol), betakaroten

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Agneta A

   Recensiondatum: 2023-06-07

   Morotsoljan så mjuk och skön och gav lyster och lite färg i ansiktet.

   Linda E

   Recensiondatum: 2021-07-27

   Morotsolja borde alla ha i sitt hem. Älskar den.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda