Din varukorg är tom

  Crearome

  Hydrolat Vattenmelon

  100 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  En härligt frisk och gott doftande hydrolat med kraftfull ton av vattenmelon. Vattnet (hydrolatet) är framtaget genom ångdestillation

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För hem, kropp och sinne

  Frisk god doft

  Upptäck flera produkter inom

  • Vattenmelonsvatten från Crearome är en härligt frisk och gott doftande hydrolat med kraftfull ton av vattenmelon. Vattnet (hydrolatet) är framtaget genom ångdestillation av vattenmeloner och inget annat är tillsatt. Detta vatten passar utmärkt som room-spray och ger en fin och uppiggande doft åt hemmet!

   Häll i en sprayflaska och använd både till rummet och som ansiktsspray och kroppsspray för att friska upp och svalka av huden samt pigga upp sinnet!

   Kan också med fördel användas som ett milt ansiktsvatten för att återställa ansiktshudens pH-balans efter t ex rengöring då det har ett PH på 3,7-4,2.

   Detta gör att det hjälper huden att bibehålla sin mycket viktiga "sura" miljö. I egna DIY produkter används vattenmelonhydrolat t. ex som ansiktsvatten, ansiktsmask, ansiktskräm, ansiktsmask mm.

   Se hela vårt sortiment från Crearome här!

   Observera! Hydrolatet är inte konserverat så den färdiga produkter bör alltid konserveras.

   Läs mer om Hydrolater på vår blogg här.

  • Ingredienser: Citrullus lanatus hydrolat

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda