Din varukorg är tom

  Great Earth

  D-Vitamin Kids

  60 st

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  D-vitamin behövs bland annat för att barns benstomme ska växa och utvecklas normalt samt bidrar till immunsystemets normala funktion hos barn.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med apelsinsmak

  Naturlig färg & smak

  Sötad med FOS

  • D-Vitamin Kids från Great Earth är gummies för barn med endast naturliga färger och smaker. Utvunnen från alger och med det helt vegansk! God smak av apelsin som ditt barn kommer att älska.

   Soltimmarna under vinterhalvåret är knappa, och det är knappt så det hinner bli ljust innan mörkret är tillbaka igen. När solen uteblir, minskar även intaget av D-vitamin, som skapas i huden när den exponeras för solljus. Med andra ord, en viktig vitamin för växande små bustroll.

   D-vitamin behövs bland annat för att barns benstomme ska växa och utvecklas normalt samt bidrar till immunsystemets normala funktion hos barn.

   Dosering:
   En per dag. För barn över 4 år

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Fruktooligosackarider, vatten, geleringsmedel (pektin), surhetsreglerande medel (citronsyra, trinatriumcitrat), maltodextrin, kokosolja, vitamin D (kolekalciferol från alg), färgämne (paprikaoleoresin), naturlig arom, klumpförebyggande medel (karnaubavax).

   Förvaring: Rumstemperatur, utom räckhåll för små barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 gummy (Dagsdos)
   % av DRI
   Vitamin D
   10 μg
   200%

   *Dagligt referensintag (DRI)

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda