Din varukorg är tom

  Ljung of Lapland

  Deodorant Hjortronblom Refill

  150ml

  Smidig refillförpackning av den populära Deodorant Hjortronblom från Ljung of Lapland. Fri från aluminiumklorid, alkohol och syntetisk parfym. Innehåller ekologisk aloe vera och naturligt mineralsalt.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Vegansk och ekologisk deo i smidig refill

  Ca. tre fyllningar till originalglasflaskan

  Vinnare i Organic Beauty Awards 2021

  Upptäck flera produkter inom

  • Deodorant Hjortronblom från Ljung of Lapland är en mild, effektiv och ekologisk roll-on deodorant som bevarar en fräsch känsla hela dagen! Vegansk, ekologisk och passar alla, speciellt bra för dig med känslig hud. Nu finns en smidig refillförpackning med skruvkork som räcker till ca. tre fyllningar i originalglasflaskan.

   Förpackningen är tillverkad av bioplast från sockerrör.
   Sockerrör är en förnyelsebar råvarukälla som under sin livscykel binder koldioxid, och bidrar därför till att minska utsläppen av växthusgaser. 100% återvinningsbar och sorteras som vanlig plast.

   Fri från aluminiumklorid, alkohol och syntetisk parfym. Innehåller ekologisk aloe vera och naturligt mineralsalt som hämmar svettproduktionen utan att täppa till porerna. Aloe verans antiseptiska egenskaper tillsammans med ricinolja dämpar både irritation och sveda efter rakning och ger en skön känsla under armarna. Med en underbart blommig och mjuk doft av solmogna hjortron. Miljövänlig glasflaska med smidig roll-on funktion.

   Aloe vera – otroligt bra vid känslig hud, och har ett lätt surt pH-värde som hjälper till att förhindra uppkomsten av bakterier. Den har dessutom svalkande effekt, antiseptisk verkan och kan användas på småsår för snabbare läkning, och är därför bra för skadad hud efter rakning.

   Ricinolja – naturligt antibakteriell och renande och ger skydd vid utslag och irritation.

   Mineralsalt
   – sammandragande, motverkar bakterietillväxt på ytan av huden och hämmar svettproduktionen utan att täppa till svettkörtlarna.

   Vinnare av bästa deodorant i Nordic Natural Beauty Awards 2021

   Vinnare av bästa deodorant i Organic Beauty Awards 2021

   Nominerad till ÅRETS PRODUKT 2020

   Vinnare av bästa deodorant i Organic Beauty Awards 2017

   Se hela vårt sortiment från Ljung of Lapland här!

   Finns även i doften Fjällsippa här!


   Användning: När deon i glasflaskan är slut tar du av rollerdelen från glasflaskan och diskar alla delar så det blir rent och hygieniskt innan du fyller på deo igen.

   Fyll upp deo och tryck tillbaka rollerdelen ordentligt.

   Appliceras på torr hud efter dusch, den drar snabbt in och man upplever inget kladd under armarna när den torkat.

  • Ingredienser: Aloe Barbadensis Leaf Extract**; aqua (aloe vera) Potassium alum* (naturligt mineralsalt) Ricinus Communis Seed Oil** (ricinolja) Glycerin; Sodium levulinate; Sodium Anisate** (från sockerrör; stjärnanis) Sodium Bicarbonate (bikarbonat) Parfum** (från eterisk olja) Xanthan Gum* (stabilisering) Glyceryl caprylate** (från kokosnötolja). *vegetabilisk/ naturlig ingrediens, **från ekologisk odling/ ekocertifierad

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda