Din varukorg är tom

  A. Vogel

  Dormeasan

  50 ml

  4.7 (3) - Recensioner (2)

  Dormeasan från A. Vogel är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som innehåller läkeväxterna humle och valeriana (vänderot). Dormeasan lindrar oro och kan användas vid insomningsbesvär.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Vid tillfälliga problem med sömnen

  Med humle och valeriana

  Lindrar oro

  • Dormeasan från A. Vogel är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som innehåller läkeväxterna humle och valeriana (vänderot). Dormeasan lindrar oro och kan användas vid insomningsbesvär. Det är vanligt att ha tillfälliga problem med sömnen. Flera miljoner svenskar lider av sömnbesvär som påverkar vardagen negativt. Det finns naturliga sätt att komma till ro på kvällen.

   Dormeasan innehåller de två samverkande och ekologiskt odlade läkeväxterna vänderot (Valeriana officinalis) och humle (Humulus lupulus). Inom folkmedicinen har valeriana använts i hundratals år vid insomningsbesvär och humle bidrar med en avslappnade och rogivande effekt. Extraktion med hjälp av etanol ser till att både de vattenlösliga samt de fettlösliga aktiva komponenterna i varje planta extraheras. Modern analysteknik gör det möjligt att kontrollera hela växtens innehåll och inte bara enstaka aktiva ingredienser.

   Effekten av Dormeasan är dokumenterad under långvarig schweizisk tradition och produkten är kvalitetsgranskad av Läkemedelsverket.


   Dosering: Vuxna och barn/ungdomar över 12 år: Vid oro ta 1 ml (ca 35 droppar) i ett glas vatten 3-5 gånger per dag. För insomnande, ta 2 ml (ca 70 droppar) i ett halvt glas vatten.
   Dormeasan rekommenderas inte till barn under 12 år eller gravida och ammande.

   Kontakta läkare eller annan sjukvårdspersonal om symtomen kvarstår, förvärras eller om biverkningar uppstår som inte nämns på bipacksedeln. Dormeasan kan försämra förmågan att köra bil och att använda olika typer av maskiner.

   Öppnad förpackning är hållbar i 5 månader.

   Indikationerna för ett traditionellt växtbaserat läkemedel grundar sig uteslutande på erfarenhet av långvarig användning. Läs bipacksedeln före användning.

  • Ingredienser: 460 mg tinktur av Valeriana officinalis (vänderot) L., rot, motsvarande 160-270 mg färsk rot från vänderot. 460 mg tinktur av Humulus lupulus (humle) L., kotte, motsvarande 145-220 mg färsk kotte från humle,
   Etanol 62%

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Håkan K

   Recensiondatum: 2023-01-16

   Vogels produkter är bra, jag har använt fler av hans förslag

   Paula D

   Recensiondatum: 2021-05-11

   Är nöjd med att den hjälper mot min insomnia

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda