• Alltid fri frakt!

 • Skickas inom 1-3 vardagar

 • Svensk tillverkare sedan 1945

 • Godkänd av läkemedelsverket

Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Five Flower

  30 ml

  0 - Recensioner (0)

  Dr Bach 5 Flower Remedy kallas även för räddningsdroppar, akutdroppar och Rescue-remedy. Av alla Dr Bachs blomessenser är denna kombination den mest kända. Den är tänkt att användas i situationer som kräver “första hjälpen”, i krissituationer och vid liknande stress-tillstånd.

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Akut droppar

  Dr Bach original

  Blomsteressenser

  Upptäck flera produkter inom

  • Dr Bach 5 Flower Remedy kallas även för räddningsdroppar, akutdroppar och Rescue-remedy. Av alla Dr Bachs blomessenser är denna kombination den mest kända. Den är tänkt att användas i situationer som kräver “första hjälpen”, i krissituationer och vid liknande stress-tillstånd.

   Five Flower Remedy består av fem av de 38 blomstermedlen från Dr Bach.
   - Mot irritation och spänningar
   - Mot medvetslöshet och svimningstendenser

   Består av 400 delar fransk biologisk konjak + 1 del blomessens modertinktur.

   Användning:
   För omedelbart bruk blandas 4 droppar i ett glas vatten, vilket man dricker i små klunkar. Har man inte tillgång till vatten, går det bra att droppa 4 droppar direkt under tungan.

   Det är alltid klokt att ha en liten flaska Five Flower Remedy i beredskap ifall något oväntat skulle inträffa. Medlet är naturligtvis inte avsett att ersätta annan medicinsk hjälp, men kan utan tvivel befria från rädsla och på så sätt återställa det lugn som är nödvändigt för att den egna självläkningsprocessen skall komma till stånd.

  • Ingredienser: 400 delar fransk biologisk konjak + 1 del blomessens modertinktur

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda