Din varukorg är tom

  Songbird

  Fascial Release Wax

  300 g

  Fascial Release Wax används flitigt inom fysioterapi, osteopati och sportmassage, ett spillfritt alternativ till massageolja.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Naturliga ingredienser

  För fysioterapi, osteopati och sportmassage

  Möjliggör ett hårdare grepp om bindväven

  Upptäck flera produkter inom

  • Fascial Release Wax möjliggör ett hårdare grepp om bindväven. Idealisk för breddning, differentiering och mobilisering av Fascia.

   Songbird Fascial Release Wax utvecklades i samråd med James Earls, internationell föreläsare i fascial release-tekniker och anatomi och har varit ett svar på ett behov av en produkt med extra, tätare grepp för extra vävnadskontroll. Det ger rätt mängd grepp i bindväven, vilket gör att terapeuten kan manipulera den på en mängd olika sätt - förlänga, differentiera och mobilisera den.

   Fascia är den fibrösa omslaget som innehåller och håller alla elementen i vår kropp på plats. Som en levande vävnad kan den anpassa sig för att forma våra kroppar till särskilda mönster som vi skapar genom rörelse.

   Fascial Release Wax används flitigt inom fysioterapi, osteopati och sportmassage. Det är också det valda mediet för de terapeuter som föredrar ett tätare grepp för djupvävnadsarbete och den extra kontroll det ger.

   Songbird tillverkar naturliga massage vaxer som ett spillfritt alternativ till massageolja. De använder naturliga ingredienser av högsta kvalitet och eteriska oljor med bivax som bas i deras produkter.

  • Ingredienser: Olive Oil (Olea Europaea fruit oil), Almond Oil (Prunus Amygdalus Dulcis oil), Beeswax (Cera Alba), Lemon Oil (Citrus Limon peel oil), Manuka Oil (Leptospermum Scoparium oil), Hypericum (Hypericum Perforatum extract), Calendula (Calendula Officinalus extract), Arnica (Arnica Montana extract), Vitamin E (Tocopherol), Sunflower Seed Oil (Helianthus Annuus seed oil), Limonene (declarable constituent ingredient), Linalool (declarable constituent ingredient), Citral (declarable constituent ingredient)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda