Din varukorg är tom

  Femarelle

  Femarelle Recharge

  56 kap

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Femarelle Recharge från Nordic Consumer Health är ett hormonfritt kosttillskott som rekommenderas världen över av ledande gynekologer och innehåller DT56a, extrakt av linfrö och vitamin B6 som bidrar till att reglera den hormonella aktiviteten, minska trötthet och utmattning, stödjer en normal funktion av nervsystemet samt bidrar till en normal energiomsättning.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För kvinnor i 50 års åldern

  Klimakteriebesvär

  Med vitamin B6

  • Femarelle Recharge från Nordic Consumer Health är ett hormonfritt kosttillskott som rekommenderas världen över av ledande gynekologer och innehåller DT56a, extrakt av linfrö och vitamin B6 som bidrar till att reglera den hormonella aktiviteten, minska trötthet och utmattning, stödjer en normal funktion av nervsystemet samt bidrar till en normal energiomsättning.

   Huvudingrediensen DT56a utvinns genom fermentering och behandling av sojabönor, sammansättningen är patenterad. Femarelle har utvecklats och studerats i nära samarbete med världsledande experter på kvinnohälsa och är ett mycket bra alternativ för kvinnor som närmar sig, befinner sig i, eller har passerat klimakteriet.

   Passar kvinnor omkring 50 år och är anpassad för dig som nu har mindre regelbunden menstruation, eller för dig där menstruationen har upphört helt. De låga östrogennivåerna kan bidra till att du känner av tecken som:

   • Värmevallningar och nattliga svettningar

   • Störd sömn och försämrad sömnkvalitet

   • Minskad energi

   • Humörsvängningar

   • Nedstämdhet

   • Minskad sexlust


   Dosering:
   1 kapsel två gånger dagligen (morgon & kväll), kan tas med eller utan mat.

   Rekommenderat intag bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

  • Dosering: 1 kapsel två gånger dagligen (morgon & kväll), kan tas med eller utan mat.

   Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden.
   Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   SOJA (DT56a)
   644 mg
   Linfrö
   216 mg
   Vitamin B6
   2 mg

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda