Din varukorg är tom

  Four sigmatic

  Kaffe Instant Cordyceps & Chaga

  10 påsar

  5.0 (1) - Recensioner (1)

  Coffee mix med chaga från Four Sigmatic är ett kaffepulver boostat med chaga och cordyceps. Chaga, eller sprängticka som den heter på svenska, växer ofta på björkar och har länge använts inom traditionell folkmedicin. Cordyceps sinensis är en unik och exklusiv svamp som har använts inom österländsk medicin under lång tid, och på senare tid har den blivit mycket populär som ett naturligt kosttillskott att ta i samband med t ex fysisk aktivitet.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med chaga och cordyceps

  Snabbkaffe i sacketter

  Smakar ej svamp!

  • Coffee mix med chaga från Four Sigmatic är ett kaffepulver boostat med chaga och cordyceps. Chaga, eller sprängticka som den heter på svenska, växer ofta på björkar och har länge använts inom traditionell folkmedicin. Cordyceps sinensis är en unik och exklusiv svamp som har använts inom österländsk medicin under lång tid, och på senare tid har den blivit mycket populär som ett naturligt kosttillskott att ta i samband med t ex fysisk aktivitet. Den cordyceps-svamp som används i Four Sigmatics produkter odlas fram och är fri från konstgjorda tillsatser (de använder sig inte av cordyceps som produceras på det mindre populära sättet från larver, så denna produkt passar även för veganer).

   Four Sigmatic kommer från Finland, och deras instantpulver består av extrakt från svampar med traditionell användning för att stötta sin hälsa. Alla pulver framställs med högsta kvalitet, och de är fria från konstgjorda tillsatser och passar utmärkt för veganer.

   Four Sigmas Kakao med Reishi hittar du här!

   Fyra tips för att stötta immunförsvaret hittar du på vår blogg.


   Användning:
   Four Sigmatics kaffemix blandas enkelt ut med hett vatten och har en klassisk kaffesmak (det smakar inte svamp).

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Ingredienser per dagsdos 2 påsar (5 g): Arabica instant kaffe* (3800 mg), Chagaextrakt* [Inonotus obliquus] (700 mg), Cordycepsextrakt* [Ophiocordyceps sinensis] (300 mg), sibirisk ginseng* (200 mg). *Ekologisk.

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Snjezana T

   Recensiondatum: 2023-01-10

   Gillar kombination av kaffe och chaga. Mycket godar  er än bara chaga. 

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda