Din varukorg är tom

  Great Earth

  Ala Alfa Liponsyra

  60 tabl

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Anledningen till att ALA är så bra är för att det löses upp i både fett och vatten vilket gör att den kan verka i större delar av kroppen än antioxidanter som enbart är lösliga i antingen fett eller vatten

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Fytonutrient

  Vegansk

  • ALA Alfa Liponsyra från Great Earth är ett kosttillskott med antioxidanten ALA. ALA kan tillverkas i kroppen men produktionen minskar med stigande ålder och ett tillskott kan vara till fördel. Anledningen till att ALA är så bra är för att det löses upp i både fett och vatten vilket gör att den kan verka i större delar av kroppen än antioxidanter som enbart är lösliga i antingen fett eller vatten. Du hittar ALA i princip alla sorters livsmedel, fast i mycket små mängder. Faktum är att även din egna kropp producerar det på egen hand, men i takt med att du blir äldre går produktionen ner och då kan det vara bra att tillsätta lite extra.

   Se hela vårt sortiment från Great Earth här!


   Dosering:
   1 tablett dagligen i samband med måltid.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Alfa liponsyra, klumpförebyggande medel (veg. Fettsyror, veg. Magnesiumsalt av fettsyror), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, hydroxipropylmetylcellulosa), stabiliseringsmedel (tvärbunden karboximetylcellulosa), biotin, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, vegetabiliskt glycerol).

   Förvaring: Rumstemperatur utom räckhåll för små barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 tabl
   % av DRI
   Alfa liponsyra
   300 mg
   *
   Biotin
   300 μg
   600

   DRI = dagligt referensintag
   *DRI (dagligt referensintag) ej fastställt

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda