Din varukorg är tom

  Great Earth

  Ergozyme

  90 tabl

  5.0 (3) - Recensioner (1)

  Great Earth Ergozyme är ett kosttillskott med en unik blandning av bland annat matsmältningsenzymer, mjölksyrabakterier och noga utvalda örter. Enzymer är nödvändiga vid alla kemiska reaktioner som sker i kroppen.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kosttillskott med enzymer

  Innehåller även örter, pepparextrakt och aloe vera

  • Great Earth Ergozyme är ett kosttillskott med en unik blandning av bland annat matsmältningsenzymer, mjölksyrabakterier och noga utvalda örter. Enzymer är nödvändiga vid alla kemiska reaktioner som sker i kroppen. Utan enzymer skulle inga mineraler, vitaminer eller hormoner vara verksamma i kroppen. Kroppens egen enzymproduktion avtar med stigande ålder och ett tillskott av enzymer kan då vara lämpligt.

   Unik blandning:
   Ergozyme är en enzymprodukt som innehåller en unik blandning av matsmältningsenzymer, mjölksyrabakterier, noga utvalda örter, aloe vera och svartpepparextraktet BioPerine som bidrar till att öka upptaget av näringsämnena i produkten. Matsmältningsenzymer hjälper oss att smälta maten vi äter och behövs för att vi ska kunna tillgodogöra oss näringen i maten.

   Se hela vårt sortiment från Great Earth här!


   Dosering:
   1 tablett, 2 gånger dagligen, i samband med måltid. Tabletterna sväljes hela.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa), pankreatin (mjölk), betain hydroklorid, bromelain (ananas), papain (Carrica papaya), digezyme enzymkomplex, pepsin, oxgallaextrakt, klumförebyggande medel (veg. fettsyror, veg. magnesiumsalt av fettysor, kiseldioxid), cellulas, aloeverapulver (löv), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), pulver av pepparmynta, komplex av mjölksyrabakterier (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum), svartpepparextrakt, ingefärsrotpulver, fänkålspulver, kamomillpulver (blomma), bockhornsklöverfröpulver, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, vegetabiliskt glycerol)

   Förvaring: Rumstemperatur, utom räckhåll för små barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   2 tabl
   % av DRI
   Pankreatin
   500 mg
   *
   Betain HCl
   325 mg
   *
   Papain (papaya)
   250 mg
   *
   Bromelain (ananas)
   250 mg
   *
   Extrakt av oxgalla
   200 mg
   *
   Pepsin
   150 mg
   *
   DigeZyme® Multi Enzym Komplex (innehållande Amylas 82 mg, Proteas 20 mg, Laktas 14 mg, Lipas 3 mg, Cellulas 1 mg)
   120 mg
   *
   Cellulas
   30 mg
   *
   Aloe Vera
   25 mg
   *
   Mjölksyrabakterier
   728 milj. cfu
   *
   Örtkomplex
   21 mg
   *
   Svartpepparextrakt (Bioperine®)
   4 mg
   *

   *DRI (dagligt referensintag) ej fastställt

  • Goran G

   Recensiondatum: 2024-06-24

   Alltid snabb leverans och med bortopererad galla funkar ergozyme som en dröm. Kan varmt rekommendera framförallt till alla er som fått gallblåsan bortopererad. 

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda