• Alltid fri frakt!

 • Skickas inom 1-3 vardagar

 • Svensk tillverkare sedan 1945

 • Godkänd av läkemedelsverket

Din varukorg är tom

  Great Earth

  Magnesium

  100 tabl

  0.0 - Recensioner (0)

  Great Earth Magnesium är ett högkvalitativt mineraltillskott som innehåller sju olika former av det essentiella mineralet magnesium, ändrat namn men fortfarande lika super!. Magnesium 375 mg är utformad med Great Earths mineraltransportsystem Portamins för optimalt upptag av mineraler i mag-tarm kanalen.

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Tillskott med magnesium

  Innehåller även gurkmejaextrakt

  Vegansk

  Upptäck flera produkter inom

  • Great Earth Magnesium är ett högkvalitativt mineraltillskott som innehåller sju olika former av det essentiella mineralet magnesium, ändrat namn men fortfarande lika super!. Magnesium 375 mg är utformad med Great Earths mineraltransportsystem Portamins för optimalt upptag av mineraler i mag-tarm kanalen. Portamins består av lättlösliga och lättupptagliga mineralformer som citrat, glukonat, askorbat, malat, succinat och aminosyrakelat. Aminosyrorna hjälper till att transportera mineralerna in i cellerna.

   En kombination för bästa möjliga upptag.

   Magnesium bidrar till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion och energiomsättning. Magnesium bidrar även till nervsystemets normala funktion och för att minska trötthet och utmattning. Super Magnesium innehåller även gurkmejaextrakt, vitamin B6 och svartpepparextrakt. Vitamin B6 fungerar som en synergist till magnesium, vilket betyder att det ökar upptaget av magnesium i kroppen. Svartpepparextrakt bidrar också till ett ökat upptag och biotillgänglighet.

   Se hela vårt sortiment från Great Earth här!

   Läs mer om hur du väljer rätt magnesiumtillskott på vår blogg.


   Dosering:
   1 tablett dagligen i samband med måltid

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Magnesium (magnesiumoxid, magnesiumbisglycinat, magnesiumsalter av citronsyra, magnesiumglukonat, magnesium L-askorbat, magnesiumsuccinat, magnesiummalat), fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallinisk cellulosa), klumpförebyggande medel (veg. Fettsyror, veg. Magnesiumsalt av fettsyror), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, veg. Glycerol), HydroCurc® gurkmejaextrakt (Curcuma longa L.), färgämne (kurkumin), Bioperine® svartpepparextrakt (Piper nigrum), vitamin B6 (pyridoxal-5′-fosfat).

   Förvaring: Rumstemperatur utom räckhåll för små barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 tabl
   % av DRI
   Magnesium (oxid, bisglycinat, citrat, glukonat,askorbat, succinat, malat)
   375 mg
   100
   Gurkmejaextrakt (varav kurkuminoider 10 mg)
   10,5 mg
   *
   Svartpepparextrakt (Bioperine®) (varav piperin 4,75 mg)
   5 mg
   *
   Vitamin B6
   1,5 mg
   107

   DRI = dagligt referensintag
   *DRI (dagligt referensintag) ej fastställt

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda