• Alltid fri frakt!

 • Skickas inom 1-3 vardagar

 • Svensk tillverkare sedan 1945

 • Godkänd av läkemedelsverket

Din varukorg är tom

  Great Earth

  Zink

  100 tabl

  0 - Recensioner (0)

  Zink från Great Earth är ett veganskt kosttillskott. Zink har många viktiga funktioner, det är en av de absolut viktigaste mineralerna och som medverkar i många olika kemiska processer i människans kropp.

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kosttillskott med zink

  Innehåller även gurkmeja

  Upptäck flera produkter inom

  • Zink från Great Earth är ett veganskt kosttillskott. Zink har många viktiga funktioner, det är en av de absolut viktigaste mineralerna och som medverkar i många olika kemiska processer i människans kropp. Zink har till exempel stor betydelse för att bibehålla en normal syra-basbalans samt en viktig mineral vid DNA-syntes, proteinsyntes och vid omsättningen av fettsyror. Zink bidrar även till immunsystemets normala funktion, till normal fertilitet, reproduktion och kognitiv förmåga. Dessutom bidrar Zink till att bibehålla normalt hår, normal hud och synförmåga.

   Se hela vårt sortiment från Great Earth här!


   Dosering:
   1 tablett dagligen i samband med måltid.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat), zinkcitrat, klumpförebyggande medel (veg. Fettsyror, veg. Magnesiumsalt av fettsyror), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), gurkmejaextrakt (Curcuma longa L.), zinkbisglycinat, zinkglukonat, zink-Laskorbat, zink-L-ASPartat, zinkpikolinat, zinkmalat, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, veg. Glycerol), färgämne (kurkumin).

   Förvaring: Rumstemperatur utom räckhåll för små barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 tabl
   25 mg
   Zink
   25 mg
   250
   Gurkmejaextrakt (varav kurkuminoider 10 mg)
   10,5 mg
   *

   DRI = dagligt referensintag
   *DRI (dagligt referensintag) ej fastställt

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda