Din varukorg är tom

  Rawpowder

  Gurkmeja pulver

  125 g

  5.0 (4) - Recensioner (0)

  En superkrydda för välbefinnande och är rik på kalium och järn med härlig fräsch doft och smak. Den torkas och mals utan extrahering av de essentiella oljorna

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ekologiskt

  Superfood

  Rik på kalium och järn

  • Rawpowders gurkmeja är en superkrydda för välbefinnande och är rik på kalium och järn med härlig fräsch doft och smak. Den torkas och mals utan extrahering av de essentiella oljorna. Oljorna bevaras i pulvret och halt av kurkumin är extra hög, mellan 4-5,5%.

   Gurkmeja kommer ursprungligen från Sydostasien och har använts inom traditionell Ayurvedisk medicin för dess renande verkan. Örten är för övrigt vanlig i matlagning i framförallt Indien och ingår ofta i kryddblandningen curry. Känd för den gula färg den ger ifrån sig.

   Se hela vårt sortiment från Rawpowder här!

   Läs mer om bra mat i förkylningstider på vår blogg här.


   Rekommenderad användning:
   Ta drygt 0,5 tsk 2-3 ggr dagligen. En fantastisk hälsokrydda med många positiva egenskaper. Den används i matlagning som krydda och naturligt nyttigt färgämne.

   Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Den är lämplig för vegetarianer och veganer.

  • Ingredienser: Ekologiskt gurkmeja pulver från Indien.

   Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   100g
   Energi:
   299kcal / 1251kJ
   Fett:
   3,2g
   Varav mättade fettsyror:
   1,8g
   Enkelomättade fettsyror:
   0,4g
   Fleromättade fettsyror:
   0,8g
   Kolhydrater:
   57g
   Varav naturligt socker:
   2,4g
   Fibrer:
   19g
   Protein:
   8,3g
   Salt:
   0,1g

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda