Din varukorg är tom

  Crearome

  Hallonfröolja

  30 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Hallonfröolja är en torrare anti-age olja som kan förebygga rynkor och hjälpa känslig eller skadad hud.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kallpressad olja

  Passar till ansiktsvård

  Torr olja som absorberas snabbt

  Upptäck flera produkter inom

  • Kallpressad Hallonfröolja från Crearome passar väldigt bra som ansiktsolja. Hallonfröoljan är rik på essentiella fleromättade fettsyror som omega-6 och -3, som ger näring och vårdar alla hudtyper och lugnar hudirritationer. Denna kallpressade olja innehåller även 0,2-0,3 % E-vitamin och är den olja som har högsta halten av naturlig gamma tocopherol i fri form. Denna formen av E-vitamin är en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot fria radikaler och UV-strålning. Gamma tocopherol är också känd för sin anti-inflammatoriska effekt.

   Hallonfröolja är således en bra anti-age olja som kan förebygga rynkor och hjälpa känslig eller skadad hud, t ex solskador, den är också av den torrare sortens olja som tas upp snabbt av huden.

   Se hela vårt sortiment från Crearome här!


   Användning: Oljan kan användas som den är eller blandas med andra vegetabiliska oljor eller i krämer. Passar bäst för fetare hud om den används ren.

  • Ingredienser: Hallonfröolja 99,8 %. Tillsatt ekologisk rosmarinantioxidant och solrosolja för bättre hållbarhet. (0,2 %).

   Förvaring: Förvaras i kylskåp efter öppnande.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda