Din varukorg är tom

  Manuka Health

  Halstabletter Manukahonung Ingefära/Citron

  15 tabletter

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Goda och lenande halstabletter från Manuka Health med en uppfriskande smak av ingefära och citron. Dessa halstabletter innehåller manukahonung med MGO-värde på minst 400.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med manukahonung & C-vitamin

  Lenande för halsen

  Uppfriskande smak

  • Goda och lenande halstabletter från Manuka Health med en uppfriskande smak av ingefära och citron. Innehåller välgörande manukahoung med MGO-faktor 400+ samt extra tillsatt C-vitamin. Innehåller inga konstgjorda färg- eller smakämnen.

   Manukahonung görs av nektarn från blommorna på manukaträdet. Manukaträdet växer på Nya Zeeland och innehåller ämnet methylglyoxal (MGO) som förs vidare till honungen, och skiljer manukahonungen från annan honung. Mängden MGO i honungen varierar, och redovisas på Manuka Healths produkter genom en siffra som beskriver hur många milligram MGO honungen innehåller per kilo. Dessa halstabletter innehåller manukahonung med MGO-värde på minst 400.

   Manuka Health arbetar med strikta kontroller och forskning för att garantera äkta och högkvalitativ manukahonung som tas fram på ett hållbart sätt. Manuka Health äger sina egna bikupor vilket ger dem kontroll över hela processen från bikupa till burk, och har tre olika kontroller under hanteringen för att säkerställa renhet och innehåll. Varje honungsburk är dessutom försedd med en unik QR-kod för ökad spårbarhet.

   >Användning:
   Låt en halstablett sakta lösas upp i munnen. Repetera vid behov. Ge ej till barn under 6 år.

  • Ingredienser: Rörsocker (57%), glukossirap (31%), manukahonung MGO-faktor 400+ (8%) , vatten, naturlig arom med citronolja och ingefäraextrakt, vitamin C.

   Allergener: Kan innehålla spår av mjölk och sojabönor.

   Förvaring: Förvaras torrt och svalt under 25 grader samt oåtkomligt för små barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   100g
   Energi (kJ/kcal):
   1690/403
   Fett:
   0.2g
   varav mättat:
   0.1g
   Kolhydrater:
   98.8g
   varav sockerarter:
   70.9g
   Protein:
   0.3g
   Salt:
   0.10g

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda