Din varukorg är tom

  HÄrlig

  Ansiktskräm

  50 ml

  4.3 (3) - Recensioner (0)

  Ansiktskrämen från HÄrlig är en fuktgivande hudkräm med välgörande växtoljor och sheasmör i en perfekt balans. Den mjukgörande krämen går lätt in i huden, bevarar hudens naturliga fuktighet, skyddar och ger en behagligt fräsch känsla på samma gång. Innehåller även mandelolja och E-vitamin.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Mjukgörande hudkräm

  Med sheasmör

  Upptäck flera produkter inom

  • Ansiktskrämen från HÄrlig är en fuktgivande hudkräm med välgörande växtoljor och sheasmör i en perfekt balans. Den mjukgörande krämen går lätt in i huden, bevarar hudens naturliga fuktighet, skyddar och ger en behagligt fräsch känsla på samma gång. Innehåller även mandelolja och E-vitamin.

   Krämen är oparfymerad men har en naturligt svag doft av lavendeloljan som också verkar lugnande för huden. 100% vegansk och passar alla hudtyper. Kan med fördel användas under de kallare månaderna med torrare luft.

   Härlig Ringblomssalva hittar du här!

  • Ingredienser: Mandelolja, sheasmör, vitamin-A, vitamin-B5, vitamin-E, lavendelolja, glycerin, vegetabiliskt vax, vegetabiliskt emulgeringsmedel, phenoxyglycerol. (Vegan)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda