Din varukorg är tom

  Crearome

  Havtorn Fruktolja 30 ml

  30 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  En halvfet olja som är rik på karotin och palmitolsyra. Oljan kan används med 1-3% i oljor/crémer vid torr och mogen hud, samt för känsliga hudpartier.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar
  • Havtorn fruktolja kallpressad EKO från Crearome är en halvfet olja som är rik på karotin och palmitolsyra. Oljan kan används med 1-3% i oljor/crèmer vid torr och mogen hud, samt för känsliga hudpartier (runt ögonen). Med havtornsoljan får du en svag färgnyans på dina DIY produkter. Endast rosmarinantioxidant finns tillsatt för att öka hållbarheten.

   Se hela vårt sortiment från Crearome här!

   Kan användas för kvinnor i t.ex. klimakteriet eftersom oljan innehåller Omega 7 som kan lindra vid torra slemhinnor.


   Dosering: Den rena oljan är ett alternativ till kapslar (5-10 droppar per dag).

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Olja från havtorn, Hippophaë rhamnoides oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officnalis Leaf Extract
   Ursprungsland: Tyskland-Finland

   Förvaring: Vissa fettsyror i oljorna kan stelna helt eller delvis i lägre temperaturer, t.ex vid förvaring i kylskåp eller i transport vintertid. Lägg i vattenbad eller vid ett element för att dom ska smälta. Detta påverkar inte oljans kvalite eller egenskaper.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda