Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Heather

  10 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Heather Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni. De är helt ofarliga, har inga biverkningar och kan heller inte överdoseras.  

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För balans och harmoni

  Vid självfixering och självupptagenhet

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.

   De är helt ofarliga, har inga biverkningar och kan heller inte överdoseras. Det går utmärkt att använda blomsteressenser var för sig eller i kombination med varandra.

   Nyckelsymptom: Självupptagenhet, ständigt behov att tala om sig själv och sina problem.

   Övriga symptom: Extrem självfixering på den egna personen. De talar oupphörligen endast om sig själva och tar energi från andra. Detta gör dessa personer illa omtyckta. De blir ofta ensamma – det de fruktar mest av allt. De intresserar sig sällan för andras problem. Ofta blev de inte bekräftade som barn. Alla kan vi hamna i detta tillstånd när vi blir utsatta för stark känslomässig påverkan.

   Positiv förändring: Empati och intresse för andra människor. Inre frid. Bekräftelsen från andra behövs inte längre, vi kan hitta den i oss själva.

   Affirmation: ”Jag älskar mig själv och kan därför älska och bry mig om andra”.

   ”För individer som alltid söker kontakt med första tillgängliga person, eftersom de känner det nödvändigt att diskutera sina angelägenheter med andra, oavsett vilka dessa är. De har en tendens att bli mycket olyckliga om de tvingas vara ensamma under en lång tid.”
   (Citat Dr. Bach)


   Användning:
   Vattenglas: Ta 2 droppar Bach blomsteressenskoncentrat i ett glas vatten, fruktjuice eller annan dryck. Drick sedan ett eller flera glas i små klunkar under hela dagen.

   Direkt i munnen:
   I nödsituationer eller när man inte har tillgång till vatten, kan man droppa 2 droppar koncentrat direkt i munnen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer för att uppnå optimal effekt.

   Blanda en egen behandlingsflaska:
   Fyll en 30 ml pipettflaska med naturligt källvatten (ej kolsyra) och ca 5 ml konjak/äppelcidervinäger som konserveringsmedel. Tillsätt sedan 2 droppar av varje önskad blomsteressens (upp till max 8 olika blomsteressenser). Ta sedan 4 droppar direkt i munnen ur doseringsflaskan. Upprepa så ofta som behövs, minst 4 gånger om dagen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer.

  • Ingredienser: 400 delar fransk biologisk konjak + 1 del blomessens modertinktur Heather (Ljung) Calluna Vulgaris

   Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda