Din varukorg är tom

  Helhetshälsa

  AlgOmega3

  60 kaps

  5.0 (2) - Recensioner (0)

  AlgOmega från Helhetshälsa är ett kosttillskott som innehåller vegetabilisk Omega 3 med 250 mg DHA och EPA. Ett bra tillskott för dig som inte äter fisk, behöver extra intag av Omega-3 fettsyror där kosten inte täcker dagsbehovet, är gravid eller ammar och har ett ökat behov av Omega-3 fettsyran DHA. Kosttillskottet är fritt från jod.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Från alger

  Fri från jod och BMAA

  • AlgOmega från Helhetshälsa är ett kosttillskott som innehåller vegetabilisk Omega 3 med 250 mg DHA och EPA. Ett bra tillskott för dig som inte äter fisk, behöver extra intag av Omega-3 fettsyror där kosten inte täcker dagsbehovet, är gravid eller ammar och har ett ökat behov av Omega-3 fettsyran DHA. Kosttillskottet är fritt från jod.

   100 % vegetabilisk.
   AlgOmega3 är registrerad av Vegan Society och passar därmed både vegetarianer och veganer.

   Se hela vårt sortiment från Helhetshälsa här!


   Dosering:
   1-2 kapslar per dag.
   Rekommenderad dos bör ej överskridas.

   Kan du inte svälja hela kapslar? Den mjuka kapseln kan punkteras (bit eller stick hål) och oljan pressas ut. Smaksätt gärna med några droppar citron.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: DHA- och EPA-rik olja från Schizochytrium sp., solrosolja, antioxidationsmedel (tokoferoler, askorbylpalmitat, rosmarinextrakt).

   Vegetabilisk kapsel tillverkad av: Modifierad stärkelse från majs, fuktighetsbevarande medel (glycerol), förtjockningsmedel (karragenan), surhetsreglerande medel (natriumkarbonat).

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   2 kapslar
   Algolja
   500 mg
   1000 mg
   Totalt omega-3-fettsyror
   250 mg
   500 mg
   varav DHA
   167 mg
   334 mg
   varav EPA
   83 mg
   166 mg

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda