Din varukorg är tom

  Holistic

  Vitamin C Liposomal

  60 kaps

  5.0 (4) - Recensioner (0)

  C-vitamin Liposomal från Holistic är ett kosttillskott med vitamin C som innehåller askorbinsyra omsluten av fosfolipider i liposomer. Liposomer är små fettbubblor som transporterar ämnen vidare till våra celler och ger ett mycket bra upptag.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Askorbinsyra i liposomer

  För bättre upptag

  egetabiliska kapslar

  • C-vitamin Liposomal från Holistic är ett kosttillskott med vitamin C som innehåller askorbinsyra omsluten av fosfolipider i liposomer. Liposomer är små fettbubblor som transporterar ämnen vidare till våra celler och ger ett mycket bra upptag. Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidativ stress dessutom bidrar C-vitamin till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

   Se hela vårt sortiment från Holistic här!


   Dosering:
   2 kapslar dagligen.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: L-askorbinsyra (vitamin C), Fosfolipider, Kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), Klumpförebyggande medel (risextrakt)

   Förvaring: Torrt och utom räckhåll för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   2 kapslar
   % av DRI
   Vitamin C
   600 mg
   750

   DRI = dagligt referensintag

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda