Din varukorg är tom

  Holistic

  Glukosaminsulfat MSM

  100 kaps

  4.7 (3) - Recensioner (0)

  Glukosaminsulfat med MSM från Holistic är ett kompletteringsfoder för däggdjur. Innehållet kommer från vegetabilisk källa i kombination med MSM (metylsulfonylmetan). MSM är även känt som organiskt svavel. Svavel finns i kroppens alla vävnader, inte minst i leder, muskler och ligament i form av sulfat som är en viktig byggsten i kollagen.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kompletteringsfoder

  Från vegetabilisk källa

  • Glukosaminsulfat med MSM från Holistic är ett kompletteringsfoder för däggdjur. Innehållet kommer från vegetabilisk källa i kombination med MSM (metylsulfonylmetan). MSM är även känt som organiskt svavel. Svavel finns i kroppens alla vävnader, inte minst i leder, muskler och ligament i form av sulfat som är en viktig byggsten i kollagen. Glukosaminsulfat finns naturligt i kroppen där ämnet medverkar till kroppens uppbyggnad av ledbrosk genom att öka produktionen och minska nedbrytningen av brosk.

   Se hela vårt sortiment från Holistic här!


   Dosering:
   2 kapslar per dag.
   Används inte under dräktighet och di. Används med försiktighet vid diabetes.

  • Ingredienser: Glukosaminsulfat 2KCl (fermenterad från majs), OptiMSM® (metylsulfonylmetan), Kapselskal (pullulan från tapioka), Fyllnadsmedel (tapiokastärkelse)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   2 kapslar
   Glukosaminsulfat
   375 mg
   750 mg
   MSM
   250 mg
   500 mg

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda