Din varukorg är tom

  Holistic

  L-glutamin

  400 g

  5.0 (1) - Recensioner (0)

  Holistic glutamin är ett kosttillskott. Vid längre aerobiska träningspass minskar nivåerna av glutamin i blodet, vilket gör kosttillskott med glutamin populärt hos dem som tränar mycket, speciellt bland uthållighetsidrottare.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar
  • Holistic glutamin är ett kosttillskott. Vid längre aerobiska träningspass minskar nivåerna av glutamin i blodet, vilket gör kosttillskott med glutamin populärt hos dem som tränar mycket, speciellt bland uthållighetsidrottare.

   Glutamin understödjer reparation och återhämtning av muskler efter träning. Glutamin reglerar dessutom syra/bas-balansen i kroppen och behövs för nybildning av glukos. Det hjälper även till att avlägsna överskott av ammoniak som är en restprodukt vid träning. Glutamin är den mest rikligt förekommande aminosyran i kroppen. Våra celler och hjärna använder glutamin som energikälla, och tarmslemhinnan är beroende av glutamin som bränsle.

   Se hela vårt sortiment från Holistic här!


   Dosering:
   1–3 tsk, 1–2 gånger per dag, med 2-4 dl vätska eller enligt rekommendation. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

   Blanda ut pulvret med sval vätska (värme bryter ner aminosyran). Drick direkt. Störst effekt får du om du tar det på fastande mage, gärna efter träning eller under långvarig träning.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: 100 % L-Glutamin

   Förvaring: Torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 tsk
   6 tsk
   L-glutamin
   3 g
   18 g

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda